Jump to content

seven

Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

seven's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Fordi de er superraske. Jeg foretrekker dem fordi de har mindre rekyl og er lettere å demontere for puss etter jakta enn vanlige dobbeltløpere. Også kommer de ofte i syntetisk materiale slik at jeg slipper å være redd for å ripe opp stokken.
  2. Det er et måleskjema på siden til produsenten. Har vurdert å bestille meg nye choker til min M2 selv i et par måneder nå, men klarer ikke å bestemme meg for om det er et reelt behov eller et følt behov. To choker med moms tilsvarer ganske mange serier på banen.
  3. Det var synd å høre at det ikke blir noen simulator da jobben har en avdeling like ved Kværnerbyen. Ville vært fint å kunne trene innendørs hos dere etter jobb de kaldeste månedene i året. Gleder meg uansett til dere åpner og kommer garantert innom for å avdekke nye behov i jaktutstyret mitt.
  4. Jeg har aldri prøvd riflet slugløp før, men vil ikke plastkoppen legge igjen mye rester i riflingene?
  5. Smaken er som baken. Hårete og delt. Jeg er av motsatt oppfatning. Synes at det er mer naturlig å bringe fingeren helt fram, avsikre, flytte fingeren bak til avtrekkeren og fortsette bevegelsen bakover for å trekke av. Blir så mye fram og tilbake om sikringen er bak avtrekkeren.
  6. Ja. Så få at det er de aller færreste som husker hvordan det staves. Opplevde den mørke siden til WD-40 for et par år siden. La en boks inn i en altfor trang verktøykasse slik at noe presset mot utløseren. Fant alt i verktøykassen nyoljet dagen etter.
  7. Et par tips til. På hunden min som har kun svarte klør kan man se en hvit halvmåne som vokser seg større når man klipper seg innover. Etterhvert kan man se på størrelsen på halvmånen når det er på tide å gi seg. Og klipp ofte. Nervene vil trekke seg lenger inn på klør som blir klippet ofte. Den stakkars pelsen min har blitt klippet til blods altfor mange ganger, men hun bryr seg ikke. Veterinæren fortalte at det skyldes at nervene har trukket seg lenger inn enn blodkarene.
  8. Det var jervenhiet og ikke Jetboil som var min motivasjon til å verve, men valgte å bruke sistnevnte som eksempel siden det var den Buster brukte i sin tråd. At NJFF var nødt til å sette opp prisene forundret meg ikke siden jeg syntes at de var litt i overkant generøse. Det som jeg reagerte på var at de nok en gang har økt prisen på sine vervepremier uten å varsle på forhånd. For meg føles det som når en kunde velger å betale mindre enn avtalt pris etter endt arbeid.
  9. Refererer til den første posten i denne tråden her hvor Buster klaget over at NJFF skal ha tre vervepoeng mot tidligere to for en Jetboil. Forrige uke økte NJFF prisen for den til fire vervepoeng. Argh. Jeg har vervet mitt siste medlem.
  10. Ehem. Close but no cigar. Han bruker en Benelli M2.
  11. seven

    Ulv i Oslo?

    Det er med stor sorg at jeg innser at flere av forummedlemmene synes at vi hundeeiere i Oslo ikke er verdt like mye som folk i resten av landet. Ikke er vi bare mindre verdt, men vi fortjener visstnok å miste noen av våre familiemedlemmer og. Jeg finner ikke ord...
  12. Et lite tips. I mange engelsktalende land har de valgt å selge produktene sine under navnet Vero Vellini. Kan ikke skjønne hvorfor de gjør det.
  13. Og for oss som ikke har kjøkkkenvekt så fungerer det like fint med desilitermål. 1l vann veier det samme som 1kg. Hva brukes pinnen til? Har brukt denne metoden selv noen ganger, men kun brukt desilitermål, flaske, hyssing og vann.
  14. Mener å huske at det er to lag til som bruker Losby-banen. Hvis du kan nøye deg med 100m, så er Løvenskioldbanen oppe ganske mange kvelder i uka. Er en haug av klubber og foreninger som har den til forskjellige tider.
×
×
  • Create New...