Jump to content

beerman

Members
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

beerman's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. trur jeg ville vert litt skeptisk til hva jeg hadde brukt av smøremidler, det som blir brukt er i pulverform på tube merket med Beta C-mag.
  2. Børsemaker'n min har laga 20" løp til meg, kanskje spørre om han kan lage ett til? Blir å mekke sluttstøkke av en innstikk dings
  3. kan jeg foreslå å ta ut ejektoren og prøve uten? da kan du i alle fall måle om det gåt ann å ta av litt på undersiden av ejektoren. mener jeg måtte gjøre det på den .22 toppen jeg hadde for en del år tilbake.
  4. de sitter ikke så hardt, får kjøre en runde med autosol og pussebørste etter neste puss.
  5. har du testa detta no mer? det forekommer at min ikke vil dra ut skarpe patroner :'( banning og bruk av skrutrekker har gjort susen, kanskje en puss hjelper? har prøvd å pusse, det gir ingen merkbar forskjell.
  6. Du får komme innom og se om du får brukt det magasinet jeg har liggende her.
  7. dette er helt normalt, det er ikke bedre. om disken gir jevne ladninger hadde jeg ikke brydd meg om det.
  8. legger merke til at magasinklinka sitter i avtrekkerbøylen, det var lurt
  9. jeg savner den tiden da vi ble sure når vi måtte betale 2,20 for American Eagle, 1,98 var jo mer enn nok!
  10. siden jeg bare har dratt i spaken på en hornady så har jeg ingen erfaring med hvordan den oppfører seg etter å ha blitt brukt litt, men jeg syns 650 virker som ei greiere presse med tanke på reservedeler? og dessuten så har hornady backorder på hylseholderplate til 9mm.
  11. den compen som sitter på børsa til jan egil kjøpte jeg av jørn for en god stund tilbake. jeg gadd ikke å size og trimme hylser i dag, så da ble det en tur innom kammeret
  12. "it works anyway" var vel kommentaren.
  13. for den tusenlappen kan du få to av mine røde presser
  14. legger ut link til en ganske informativ video sjøl om denne pressa er rød, så er prinsippet likt. det er sikkert mange andre måter å gjøre det på, men dette funker for meg.
  15. eneste fordelen jeg ser med hornady er at den er litt snillere når den roterer hylseplata. noe å tenke på om du har hylsene fulle med krutt? men om vi ser bort fra det, så er pressa mi blå. de andre jeg har er røde, blir problemer med alle
×
×
  • Create New...