Jump to content

cz-scout

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cz-scout's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Den veier 2,83 kg og er ca 91 cm lang. Inkluder kikkerten veier den ca 3,2 kg. Er veldig spent på å se den når den kommer.
  2. Da er nytt våpen bestilt og betalt. Valget falt på en Ruger m77 compact i kaliber 260 remington. Den skal toppes med en Leupold VX2 3-9x50 matt germann #4 Leveringstid på ca to måneder. Gleder meg til sommeren og høsten!
  3. Har selv mest tro på en Howa 1500 Ultra Light Youth. Den har en fin prisen og jeg velge mellom 308 og 7mm 08 remington. Må innrømme at den ikke er den peneste børsa jeg har sett, men det viktigste at den funker til mitt bruk Er mulig jeg slipper å tilpasse den så mye også. Kan ikke bruke opp alle pengene, det er en til her hjemme som sikler etter ny jaktbørse
  4. Takk for mange gode tips! Tror valget står mellom disse: Remington Model Seven Youth (7mm 08 remington) Pris ca 8000 http://www.remington.com/products/firearms/youth/model_seven_youth_specs.asp Howa 1500 Ultra Ligth Youth (7mm 08 remington eller 308 win) Pris ca 5500 http://www.jaktdepotet.no/webshop/default.asp?sub=pi&kid=55&uid=58 Browning A Bolt (Må tilpasses) (308 win) Pris ca 10000
  5. ja blir litt i lengste laget:) Har sent mail til norma og arendal jakt og friluft med forespørsel om å ta inn remington model seven youth nå. Jakt og friluft tar den inn til en pris på ca 8000. Kan være aktuelt
  6. Holder til på Normøre, ca 2 timer fra trondheim
  7. Unødvendig sitering fjernet. Kjell Olav Vi har vurdert en Remington model seven youth(http://www.remington.com/products/firea ... _specs.asp), men vet ikke om denne importeres inn til norge
  8. Unødvendig sitering fjernet. Kjell Olav Takk igjen for gode forslag Har tenkt endel på det ja, og skal ta kontakt med flere børsamakere og høre om priser. Tror kanskje det er det som er det beste, men er redd det blir dyrt Har en cz-scout salong, og den passer supert:) derfor er jeg litt på jakt etter en youth modell, som kanskje kan passe uten å bygge den om:) Der er som regel pistolgrepert også mindre osv.
  9. Takk for all hjelp! Problemet er at de aller fleste forhandlere ikke har noen av de modellene som kan passe til meg inne, siden det er våpen det selges lite av. Har snakket med noen, og de vil heller ikke ta inn modellene slik at vi får se og kjenne på de, siden det er liten sjangse for å få selge de videre hvis jeg ikke vil ha de. Mange gode forslag, men er redd å kappe stokk og løp ikke løser alle problemene Har en sauer 200 str med junior stokk og også den blir nesten i største laget.
  10. Jeg vet ikke om du anser denne riflen som interessant, men jeg pakket opp Steyren og fant frem tommestokken. Rett ut av esken er "length of pull" (kommer ikke på noe godt norsk uttrykk for dette målet, men det er i en vannrett linje bakover fra dypeste punkt på avtrekkeren til bakkant av kolbekappen) 33,5cm. Da er den montert med to mellomleggsskiver som kan fjernes. Disse utgjør tilsammen ca. 2,5cm. Den kan m.a.o. justeres ned til 31cm uten modifikasjoner. Hvis du legger albuen i 90 graders vinkel og måler avstanden fra innsiden av vinkelen til fremste ledd på pekefingeren bør det matche noenlunde. Ta gjerne høyde for at du kler deg godt når du er på jakt. Målte 28,5 cm Siden jeg har små fingre er avstanden fra pistol grepet og frem til avtrekkeren også viktig.
  11. hehe.. kan kanskje funke det, men som nevnt tidligere i tråden, er jeg redd det blir for langt frem til avtrekkeren med "vanlige" børser.
  12. Ja det er derfor youth modellene er litt mer aktuelle. Planen er å få på lyddemper etter hvert, men vil ha mulighet til å bruke børsa også uten demper i første omgang.
  13. Har i høst vært med på hjortejakt, og har blitt litt hekta. Skal ta jegerprøven til våren og er på utkikk etter en rifle som er egnet til hjortejakt. Problemer er at jeg bare er en og en halv meter, og må derfor finne en liten og lett rifle. Har sett på Browning a bolt i 308, men den må eventuelt tilpasses for at jeg kan bruke den. Har også vurdert en Howa 1500 Ultra Light Youth, uten å ha sett den IRL. Trenger tips til små rifler som ikke sprenger budsjette ------------------------------------------------------------------------------------------- Oppdatering 02.04.2010: Da er nytt våpen bestilt og betalt. Valget falt på en Ruger m77 compact i kaliber 260 remington. Den skal toppes med en Leupold VX2 3-9x50 matt germann #4 Leveringstid på ca to måneder. Gleder meg til sommeren og høsten!
  14. Fikk prøve en juniorsauer på skytebanen for noen uker siden, ble litt hekta ja Så nå er våpensøknaden innvilget og bestillingen av splitterny juniorsauer sendt til DFS. gleder meg veldig til den kommer, håper å ha den i hus til neste helg!
  15. Hei! Vurderer å kjøpe sauer 200 str junior for bruk i dfs skyting. Er ei jente på ca 150, lurer derfor på blandt annet vekt og total lengde på denne børsa. Har fra før en cz scout som jeg skyter brukbart med. Har prøvd cz american men den passer meg ikke, blir for langt fram til avtreker. Hvor små personer mener dere kan bruke junior saueren, i forhold til sauerens lengde og vekt?
×
×
  • Create New...