Jump to content

sanden

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sanden

  1. en kompis skøyt en gås med .308 helmantel.. greit treff. fuglen lettet og fløy nesten 200meter før den krøsjlandet i en einebusk.
  2. takk skal du ha.. hva er hovudforskjellen på N140 og norma 200 da? brenner det ca likt, eller er det mye forskjell?;p
  3. har prøvd å søke litt og ser at mange lader .308 110gr vmax med 140? hvordan blir det å lade med norma 200 da? hva er fordeler/bakdeler forskjell på 200 kontra 140 osv.. er helt fersk innen lade-sporten, så tar imot all erfaring med et smil
  4. sanden

    Bsa kikkerter

    har en bsa håndkikkert, og den fungerer utmerket.. har tålt mye juling å lever fortsatt i beste velgående;)
  5. sanden

    MBO Kikkertsikte

    jeg har en "MBO wild life" 3-12x56 med lys.. den følgte med en rifle jeg kjøpte.. har ikke testa den så veldig mye enda, men virker som en grei kikkert så langt.. noen som har, eller har hatt en slik?
  6. Stemmer nok det Har du forresten brukt "søk"-funksjonen eller kikket litt nedover førstesida på "Rifle"-forumet? viewtopic.php?f=14&t=13513 Mål. Du måler det enkelt sjøl med en pussestokk, en tusj og et målebånd/tommestokk. Er den kjøpt i 2007, har den høyst sannsynlig 1-8", for bare de aller tidligste T3 har 1:12". Har den 1:12" og er kjøpt i 2007, har den nok ligget et år eller to i hylla på butikken... okay.. takk for hjelpa
  7. hørt at 1:8 er mer sånn "etter kundens ønske".. men jeg vet ikke =)
  8. har en tikka t3 hunter i kaliber 223..kjøpt ny i 2007.. noen som har en formening om hva riflestigningen kan være?
  9. ja, du e jo heilt rå! "navigere" ? - maurtuene ligger på sydsiden av stammen? vill ikke kalle det å "navigere" akkurat;) heller bestemme himmelretning sånn omtrentlig.
  10. hadde samme problematikken selv;) - skriv på søknaden at du mottar våpenet/ene som ARV. Da slipper du unna billiger(slipper hvertfall unna et gebyr) - så sender du inn flere søknader av gangen. Med andre ord skal du søke om begge våpnene, så putt begge søknadene i samme konvolutt. Da betaler du bare for en "behandling".
  11. noen som kan si meg hva en "stor" mår er ? fikk en på 1.05kg.. er den liten, middels eller stor? hva er "vanlig" vekt osv osv
  12. samme demper til .223 og 308w ?=)
  13. har du skutt mye storvilt du? annet en fra en varm campingvogn, eller i trusa fra loftvinduet til mor og far?
  14. Selvsagt, fyldig reportasje kommer. kunna tenkt meg og vert der selv.. men har et par dyr igjen;p jakter i stryn-området, og der skal vi som jakter når sola ikke står på sitt høyeste virkelig taes.. så blir spennende med en skikkelig rapport!=)
  15. får hjorten en .22 i hode, detter den sikkert som en sekk;p
  16. blir .223 litt pusslete eller ?
  17. anntar at det blir en poff og en smell så ser 22lr dempern ut som ei rose;)
  18. tenkte bare at en demper som er ment for en .223 vil dempe bedre en en dedikert 22lr demper vist du feks. skal bruke stinger - noen som har erfaringer fra den biten?
  19. - ..veldig lita "kolle" spør du meg - godt driv? ser du hvor bratt det er? skal ikke mye til for en dødelig skutt hjort setter utfor i "godt driv"
  20. noen som vet om det går and å bruke en 223. demper på 22lr? kulediamteren er vell 5.56 på begge to?
×
×
  • Create New...