Jump to content

aleksh

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

aleksh's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hva er dette presspunktet godt for?
  2. Tror KKC kommer med en stokk etterhvert. Så et bilde på en facebook gruppe.
  3. Kan du legge ut et bilde der jeg kan se om det er noe plass igjen i kofferten bak ved kolben?
  4. Ja det ser ut til å bli litt trangt. Noen andre kofferter som folk kan anbefale? Noen som kan si noe om denne kofferten? http://www.finn.no/finn/torget/annonse;jsessionid=A7CF5F097F302D51224697730F08F382?finnkode=46541041
  5. Jeg har bestillt en Blaser R8 Professional Success. Den skal få justerbar kolbe. Tipper at jeg må heve den ca 1.5-2 cm. Vil den da passe i Blaser sin våpenkoffert? Jeg tenker på en av denne typen http://nettvapen.no/assets/img/570/bilder_nettbutikk/152bc61ee4177dadd1d24289a27abe9a-image.jpeg. Eller må jeg justere kolben ned for hver gang jeg putter den i kofferten? Hvis jeg må det så får jeg finne en annen koffert. Tips til andre liknende kofferter, taes i mot
  6. Vurderer å selge denne rilfla. Stokken som er montert er lagd av Vågsland (kostet meg 7500 å få lagd den). Orginalstokk følger med. Den er kaliber 308. Det følger med et 3 skudds magasin og et 5 skudds magasin Rifla har blitt skutt 500 skudd med maks, god presisjon i den. Løpet er blitt kappet på 47 cm og gjenget av Jakt og friluft. Montert på en Atek Maxim lyddemper, følger med, har gått ca 150 skudd. Hva mener dere at denne kan være verdt?
  7. aleksh

    tikka 55 308

    Skreiv i feil innlegg
  8. Kjøpte denne for noen dager siden og har testet den litt. Virker ikke holdbart, men fungerer bra.
  9. Kjøpte denne og testet den under jaktfelt. Den gjør jobben, var litt skuffa over at miragebåndet var i plast. Men virker til å være holdbart hvis ikke så har jeg i hevertfall ringen til lyddemperen så får jeg finne et annet bånd og montere på den. Man fester den ved å montere en "ring" i front av lyddemperen med en sett skrue som man fester mirage båndet i og i bak kant er det et strikk som festes til kikkert montasjen. Jeg synes det var verdt pengene.
  10. Noen som har testet Exxo miragebånd m/demperhylse? Ser at Jakt og Friluft selger den. http://www.jaktogfriluft.no/files/pdf/Asker3.pdf Vurderer å bruke den i stedenfor å bruke miragetrekk Noen som har testet den og kunne delt sine erfaringer her?
  11. Jeg skal kjøpe å prøve Exxo miragebånd m/demperhylse denne vil ta mye av miragen og demperen vil ikke bli så fort varm som med ett trekk på. Jakt og friluft selger denne. http://www.jaktogfriluft.no/files/pdf/Asker3.pdf Jeg bruker mirage trekk i fra a tec og den blir fort varm. 5-10 skudd så må den ha seg en pause. Noen som har testet Exxo miragebånd m/demperhylse og kan dele sine erfaringer?
  12. aleksh

    Tikkaklubben

    Vågsland lagde denne stokken til meg. Er veldig fornøyd med den. http://www.vagslandvapen.no/
  13. aleksh

    Tikkaklubben

    Kan jeg justere avtrekket på M55'n? Ser det er en skrue inn mot avtrekket når jeg tar ut magasinet. Ser også etter en grei kikkert til jaktfelt og elgbane med elgbaneretikkel, hvor trådkorset ikke forstørrer seg. Noen anbefalinger?
  14. aleksh

    Tikkaklubben

    Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder her jeg også. Har en Tikka M55 Kalliber 308 Det står nå en S&B 1.5-6 X 42 classic montert på den. Har tenkt til å kappe løpet på 47 cm og montere en lyddemper på den når jeg får råd til det. veldig fornøyd med rifla. ligger godt i hendene og går godt. Skjøyt en elg nå i elgjakta med den
×
×
  • Create New...