Jump to content

Loffen

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Loffen

  • Birthday 01/19/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Loffen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. hehe solid hint er oki, inviterer syklubben på dipkit party i Januar.
  2. I det skolde og noe lite tilgivende området hvor jeg har fått gleden i å jakte på gås i, er det en helt klar kjekt å ha litt ekstra hjelp. Om ikke en full ghuillie så i alle fall øvre halvdelen, om du skal ha en mulighet for å FLYTT DEG LITT for et bedre skudd. I dette området er det svært begrenset med skjul å hjemme seg bak. Gåsa reagerer på bevegelser og utildekkede annsikt så det holder, gåsa er rask til å stikke. Så til Gåsejakta er ghuillie en fin sak. På rypejakta, toppjakta er ghuillie ikke i sitt rette ellement. men folk er forskjellige og det samme er meningene. Jeg ser helt klart fordelen ved ghuillie til noen jakt former.
  3. Huff så blir Onsdagen spolert for meg fått tvangsjobbing, men får satse på en annen gang..
  4. Har nå fått mange ideer og har funnet 2 valg og vurderer å bygge begge. Takker alle for hint om hvor å se. You tube har en god del inne, søk opp copy carving så får man flere ideer. Skal uansett bygge minst et av valgene. og legge ut bilder og bygg tegninger om det er ønskelig.
  5. Ja no fikk jeg jo litt alternativer å leke med, Skal prøve å hive meg rundt i nær future og få laget en variant. med bilder Takker for alle innputs.
  6. Da er det bare å finne en dag som passer folkens. Er f.eks en ukedag like sprek som helg? om det det er? hva med Onsdag 11.02. på Skarven. så har vi jo en topic å starte med Til brødre som event kammerater som kommer fra omegn kan vi jo se på om vi kan fikse en spesial pris på hotell overnatting.
  7. Hei, Har selv kjøpt savage stevens 200 cal 223. Den er ikke et sexy våpen, men er et utprøvd våpen et fint rett ut av boksen alternativ. Våpnet skyter bra har skutt litt og fått fine samlinger med det. mao våpnet er mere nøyaktig en jeg er. Stevens er egentlig savage 10.SA. Om jeg skulle trekke frem de to negative sider ved våpnet ville jeg si at det er stokken plast men grei ( lett å stive av).Mange vil si avtrekket men det kan justeres. Jeg er fornøyd med mitt våpen,har tofot med vugge har ingen problem med samlingene. Lykke til med ditt valg
  8. He he den som spør får svar. Ja den var jo beskrivende og ga meg en god info i hvordan man lager en slik... Regner da med at prosjekt nr 1 blir å lage jigen..Dog en litt enklere utgave. Så får resten følge på. Takker så mye Raudnakke.
  9. Har i et eller annet forum sett en jig for dremel lignende fres, hvor man kunne lage kopi av f.eks en stokk til ei rifle. Vet at slike jiger kan koste skjorta. Men mener også at den jeg så kostet ca 4-5000. fant et bilde og en henvisning på et norskt forum. skulle hat en slik for et prosjekt for ei Savage 223. og ei papoose. Noen som vet? eller er det bare å sette seg ned med tegne brett og sveiseutstyr å lage en slik jig. For jeg har prøvd å søke meg i hjel og kan ikke finne det igjen. Om jeg er OT så flytt i innlegget.
  10. Klart vi ønsker en kammerbruker fra harstad velkommen.
  11. Oki,da er det noen som liker øl og røverhistorier.
  12. Er det interesse for en liten pils eller flere?. Er jo noen av oss i Tromsø, hadde vert artig å møte noen nye mennesker. Slenge ut noen røverhistorier mm. Nå er det jo sesong for litt isfiske og vinter turer osv. temaer finnes det mange av å snakke om trivelige folk som vi er burde det ikke være noen sak for et øl tørst sleivkjæfta folkeslag hær oppe i Nord. Har verken tenkt på tid eller sted, men ser ikke på det som et stort hinder: Hyl ut folkens, om det er flere som tenker på øl og jakt historier. Øltørste hilsener Loffen
  13. E d rart æ blir gal er skrevet på Nord Norsk dialekt. Noe som tilsvarer Er det rart jeg blir gal. Det er faktisk en helt normal og vanlig frase i Nord. Regner med at mangfoldet og takhøyden er tilstede i dette forum??.
  14. Den var ikke dum du. Tror jeg skal hive meg på den trenden har en sekk jeg bruker til jakt som jeg ikke er helt fornøyd med. Ja den mangler litt små justeringer. Artig tråd dette.
  15. Hei Godtfolk, Jeg er med glede med på å skyte litt. kjørerturen skremmer ikke. Er foresten ny hær i forumet. Har skutt litt med (.223Hugo) Jeg stiller med ei 223 Savage stevens.
×
×
  • Create New...