Jump to content

chubb

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Flaks da når swaro har 2 års garanti på elektronikk i rifleoptikk.....
 2. Kontakt Tinex AS. Det er de som representerer Hensoldt / Cassidian Optronics i Norge. Mulig de kan hjelpe. http://www.tinex.no/targeting-optics-sy ... d-weapons/" target="_blank" target="_blank
 3. chubb

  Service hos Zeiss

  Zeiss rifleoptikk: 10år fullgaranti elektronikk. (Diarange: 5 år) Zeiss RF: 5 År fullgaranti elektronikk. zeiss PRF: 2 År fullgaranti elektronikk. Zeiss Compact Point: 2 År elektronikk.
 4. chubb

  Service hos Zeiss

  Carl Zeiss AS har ikke noe med Hensoldt (Cassidian) å gjøre. Du må kontakte Tinex AS i Oslo når et gjelder disse produktene. De har agenturet på Hensoldt-produktene.
 5. 30-års garantien er 2-delt. 5 år fullgaranti og 25 år på deler. Dagens modeller har 10 år fullgaranti. Denne 10års garantien gjelder både mekanikk og elektronikk. Til sammenligning gir f.eks swaro kun 2 års garanti på sin elektronikk.......
 6. Ja, mulig det kanskje ikke blir så mye lavere, men det ser slikt ut...... Men det er vel heller ikke det viktigste poenget med skinne
 7. Skinne er frest i tuben og vil gi følgende fordeler: Ingen stress i tube i motsetning til ringer,lavere montering og ikke minst den mest stødige og sikreste innfesting på våpen. Ringmontasjer vil alltid ha flere svake punkter, skinnemontasje har 3-4 låseklakker i skinnen. I kombinasjon med Blaser sadelmontasje vi det helle aldri være problemer med treffpunktforandring. Jeg har selv skinnemonterte kikkerter på Blaser, Sauer og dobbeltrifle + kombi og vil aldri bruke annet.
 8. http://download.zeiss.de/sportsoptics/s ... v1beta.exe" target="_blank" target="_blank
 9. Her er bruksanvisning VARIPOINT med henvisinng til retikkel V69: http://applications.zeiss.com/C12579960 ... _V0710.pdf" target="_blank" target="_blank" target="_blank ....urk.... litt trøtt idag....denne var jo jaggu postet allerede..........
 10. Her er info Zeiss Tyskland: http://sportsoptics.zeiss.com/worldwide/en_de/home.html" target="_blank
 11. chubb

  zeiss victory btp

  B = "Brille" - justérbare øyemuslinger for brillebrukere. T* = coating (1979) P* = coating (phase correcting coating på prisme)
 12. Jo....hehehe...du har helt rett, men i dagligtale brukes uttrykket om et stort og fundamentalt skifte.... Så du har helt rett. Men over til saken; det er ikke mindre enn imponerende å klare å flytte lystransmisjonen så formidabelt som de har klart på de nye produktene.
 13. hehehe.... marginalt? Å flytte lystransmisjon fra 90 / 91% til over 95% er ikke mindre enn et kvantesprang og revolusjonerende innenfor rifleoptikk.
×
×
 • Create New...