Jump to content

brutus-75SS

Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brutus-75SS

  1. Ca 6000,- for ett moskus løyve. Men en ting meiner eg om Grønland å det er att der e ekte villmark. Å det kan være lett å få meirsmak på. Det er ikkje lov å ta med røyk eller alkohol frå Danmark på grunn av den tørste lokal befolkning. Man får kjøpt alt man trenger i butikkene der oppe. Berre så en ikkje starter provianteringen på tax frien.
  2. brutus-75SS

    Blaser R93- GRS

    jakt felt iallefall å få bilde inn her er ei anna historie en å ha det
  3. brutus-75SS

    Blaser R93- GRS

    På R 93 fungere den heilt topp syntes den var litt klompete i starten i forhold til offroaden men det er bra. hadde den med på jaktfelt å det er jo en ny opplevelse å skyte med. Var litt spent på om oppspenneren blei skult men det funka meget bra.
  4. Da he fått montert Grs på R93n min gleder meg til å få testa den.
  5. Justerbar kolber er best en hard påstand men etter mitt skjøn sann
  6. Eg brukte N160 45 grain CCi 200 i Sako 75SS me 52CM løp skaut 35 hjort med den resepten. men syntes dei sprang litt langt men det blei bei finaste slakt du kan tenke deg.
  7. døden i det høye grsset var ikkje så lett å finne til salgs men på bibiloteket fiksa dei det. Snakker meg om vællfærds samfunn vi lever i. gleder meg til den kjem så e får lest den.
  8. No er det ein ting eg lurer nøke grådi på har prøvd å lese eit par hemingway bøker men den einaste som eg finn som er med jakt er kort lykelig liv. har han egentlig skreve fleire? Har planer om å pløge gjennon Conty serien til wilbur smith. nøken som har anbelaflinger som må lesast før eg begynner på desse? må være på norsk.
  9. Det er jo gledelig att det ordner seg i Skkylven. Stranda virker det som deter store variasjoner på dei forskjellige grendene og bygde laga. I fjord reiste alle bukkane ut av det området eg jakta i brunsten og kom tilbake etterpå fekk fylt kvota men det er frustrerande å gå når det brøler alle andre stader.
  10. Kappa sako i 6,5X55 det gjekk brille fint Men no kappa e løp i 3006en fra 57 til 52 å i kronografen gjekk norma oryx frdig trilla ned ca 20m\s å det min gode man vill du aldri merke i praksis..
  11. brutus-75SS

    Sakoklubben

    God kveld godt folk. Trenger ei lita pris vurdering. Har en sako 75ss i 6,5X55 med kkc stokk og den orginale plasten den er gjenga for demper og orginal optilock montasje. 6 år gått 5-600 skudd elles hel og pen rifle treffer alt fra mår til medalje hjort så det er ok persisjon på den.
  12. Blaser da? får jo 375 til den men e veit ikkje korleis rekylen blir i lett børse. som type standar proff. har grådi lyst på nøke slikt i min off road..
  13. Takker for det svaret der det var til god hjelp for meg til å skjønne ka som skjer så er det berre å få det i fingrane på bevegeli mål før en i det heile kan vurdere å prøve i skogen..
  14. Jo jo den er fin den men det hadde vør det hadde vert fint om du kunne gitt ett eksempel på den formelen viss vi sei att det er ei kule i 760m/s Avstandan til mål er 100 meter og det er hjort i trav noko som jo ikkje er så fort.
  15. Hei det eg lurer på er om det er folk som kan hjelpe meg me literatur og kansje ilustrasjons dvder om skyting på bevegeli mål. Kor får man kjøpt slikt for alt eg ser er tradisjonelle jakt filmer på butikker og messer. Håper på litt hjelp fra folk me erfaring her..
  16. hei det er ivertfall svært likt eg flytta over sluttstykke fra M98til voere en gang måtte berre sveise om hev armen så den gjekk under sikte. sikkert nokon som veit det heilt sikkert
  17. Hva har det med pris/service å gjøre at han ikke driver børsemakerverksted? Att viss en trenger hjelp på service så må det sendes andre plasser. Men har kjøpt blaser hos Jarle E så det er ingen ting galt med det å seglge billi men kan dei også hjelpe når det står fast så er det ett pluss.
  18. Ser att Jarles våpen på kongsberg er nevnt her. Å han har gode priser ingen tvil om det , men når det skal gjenges for demper å så må også han sende til Våpenloftet.
  19. Hei no har eg en blaser off rode kjøpte den fordi e skal sette på en bedre stokk om litt men no viser det seg att dei som skulle gjere jobben ikkje kjem til å produsere den på ei stund enda. Der var det eg fikk mitt klare øyeblikk om å lage opphød kinn støtte, e veit att der er å få kjøpt men e liker å mekke litt sjøl. Planen er som følger å lage ett tre stykke som paser opp på kolben og siden den må av for å ta ut sluttstykke må den kunne takast av. Der hadde eg tenkt å bore ned og sette inn gjenge innsatser direkte i plasten overbevist om att det held viss godset er tjukt nok dvs7-8mm. Men det eg ikkje veit er kor tjuk plasten er på toppen av kolben før det e opning der. Nokon som har ide om dette kan gå?
  20. Må vell kanskje bruke det magasinet som er til 308 og di me litt kortere hylse men det er eg ikkje sikker på
  21. jo skal prøve å finne bilde i løpet av helga
  22. Litt vrien den der å velge har akkurat gjort det samme sjøl har sako 75ss med KKc stokk og hausken demper i 6,5 no kjøpte eg blaser å da må sakoen ut for salg å det skal berre vær sagt att å bytte sikter er ikkje treigere på sako en blaser må berre ha umbraco i lomma. Valget mitt blei tatt fordi eg reiser så mykje att det er praktisk å kunne dele rifla.
  23. Kjøpte meg ein brukt blaser for en tid tilbake å der følgte det med ett løp i 243w hadde tenkt å kvette meg med det men jo meir e les jo meir får e lyst å beholde det er det nokon som kan komme me kuler som kan være gode å begynne med. Heil mantel og bly spiss for samm skyting til forskjellige formål? Ladder sjøl så det er ingen problem treng berre å vite kva ende eg skal begynne i. Ikkje for dyre buler sia det kunn det som blir skøte med heilmantel som eventuelt skal på bordet bor i eit rådyr fritt område på møre..
  24. Ikkje nøke nytt i Gaular å skylde på hond viss det ikkje går vegen det var det samme i vinter litt lenger vest
×
×
  • Create New...