Jump to content

Alex S

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Alex S's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Alex S

    Pussesett 358 M

    357 så klart...
  2. Alex S

    Pussesett 358 M

    Hei. Har pussesett til alt annet, men sliter med å finne en fornuftig pakke til revolveren. Siden de fleste settene ikke har rette stengene/ rod's eller solvent. Hva bruker dere? Tar gjerne imot tips (helst direkte link, lei av å søke ja;-) Vil ha en stiv stang/ rod, og en bøylig "stang" eks boarsnake. Leter også etter "svamp" som skrues på stangen, svamp er bra til å fukte opp 38 ringene i tønna. Leter også etter en skikkelig god solvent. Ser mange fra Usa anbefaler en solvent fra hoppe's men denne lages vist ikke lenger? Håper noen har noe bra tips/ linker på lur. Snakkes.
  3. Gi de litt tid, har Cz 455 selv. Fikk først et våpenkort for 17hmr løpet, så etter en stund kom de to neste, da et for kasse og et for 22lr løpet i min sak.
  4. Xxl har kuler på vei inn igjen. Ladeutstyr selges nå på xxl.No der er det 550 presser på vei over dammen. Mye so skjer, men med de utfordringene de fleste har ang ulike kategorier innen våpen for tiden, tar ting noe lengre tid.
  5. Hva med shadow line? Litt midt i mellom. Mvh Alex S.
  6. Som relativt ny pistol skytter var denne "boken" flott. Ikke mye prat rundt grøten, men rett til poenget innen de viktigste temaene. Anbefales absolutt! Å kalle den en bok vil kunne gi visse forventninger som ikke innfris. Med det som et lite forbehold vil jeg som sagt absolutt anbefale den:) Mvh Alex S.
  7. Det var her jeg også fant de bøkene jeg ville ha. Flotte greier, nå er det bare å vente på posten:) Takker igjen til alle for raske og konkrete løsninger/ linker. Mvh Alex S.
  8. Takker proud. Fikk også et par pm som løste det hele:) Mvh Alex S.
  9. Hei. Har vært på "pause" lenge ang aktiv skyting på bane i Norge. Nå er alt lagt til rette for å starte med dette igjen. Har leita nettet rundt etter gode loggbøker til registrering av skudd avfyrt/ treffpunkt osv med de ulike systemene. Har alltid en bok til hvert våpen, denne følger riflen fra første til siste jeg sender av gårde i alle fall. En trygghet for meg og en flott mulighet til å utvikle/ kose seg meg analysering i ettertid/ ref sureste dagene på året;-) Har full tilgang til loggbøker med "pappblinker" (type personliknende) blinker osv, er ikke dette jeg vil ha. Vil heller ikke laste ned noe fra nett. Vil ha "Norsk" rund blink samt plass til dato/ kaliber også noe plass til ulike annet viktig. Noa ala. boken jeg brukte i det Norske militæret en gang i tiden! Altså en fysisk bok, gjerne med ring-rygg. Rund blink/ skive. Plass til dato osv viktige logiske ting å ta med. Har funnet ulike linker rundt om, også her inne, men ikke noe riktig enda. Noen som har eller kan vise meg rett vei? Noen som kan hjelpe meg med dette? Ikke noe problem om den er på Engelsk bare den oppfyller kravene:-) Mvh Alex S.
  10. Hei. Hvordan går det med denne samlingen? Er interessert selv. Mvh Alex S.
  11. Skuffet, skikkelig skuffet. Han burde jo neste gå ut med at folk kunne fått igjen pengene sine om de sendte inn igjen film/ bøker. Jeg kjøpte del en på dvd, hadde IKKE gjort det om jeg viste dette! Skuffet......
  12. Hei. Ja den beste måten for å jobbe oljen inn i stokken er å masere oljen på stokken for hånd eller? Skal man i tillegg pusse mellom hver gang? Eller er ikke dette nødvendig på en ny stokk? Mvh Alex S.
  13. Hei. Ja da er oljen du anbefalte allerede bestilt SuperHansen. Takker for treffsikkert svar;) Mvh Alex S.
  14. Hei. Har etter litt frem og tilbake landet på å investere i en ny Beretta 686 SP. Det jeg lurer på er hvilken "farge" olje vil jeg trenge til stokken? Er det best å vente til jeg har haglen? Kommer samme hagle modell i så store fargeforskjeller? Kan virke som det til tider er stor forskjell. Har lest om tilfeller der selger skulle plukke ut en hagle med ekstra fin stokk. Har gjennom søking og leting kommet frem til at CCL er veien å gå. Ser også at det nevnes at XXL selger "denne" billig. Er innholdet i (går ut ifra da at det er balsin flaskene det dreier seg om) balsin tilnærmet det som er i CCL sin olje? Mvh Alex S.
  15. Alex S

    Anbefalninger

    Hei. Det ligger jo tidvis demo hagler til salgs. Beretta 686 SP. Helt nye bare fomlet litt på av kunder. Ligger på rett over 15000.- Mvh Alex S.
×
×
  • Create New...