Jump to content

gluggjeger

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

gluggjeger's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. gratulere t skytter og hundeførera!!!!!! du har itj fler bilda da?
  2. Litt over året. Tror kullet kom oktober eller november 08. Skulle selvsagt ha vært ute mye med henne i fjorhøst, men det ble for travelt, har hatt halve jeger-norge på nakken På den annen side er det kanskje ikke det dummeste at hun har fått bli litt voksen før jeg kjører på for fullt... Har vel så langt sluppet henne såpass få ganger at jeg kan huske hver gang, og har hatt los på grevling, gaupe, rådyr (*kremt*) og nå altså endelig en rev. Men jeg har absolutt ingen tvil om at det skal gå å få denne bikkja til å jage rev, har jo mest erfaring med drevere som normalt sett er utrolig lette å få i gang - men plotten har så langt imponert, for hun ser ut til å ha skjønt meget godt hva det handler om. Det er bare erfaringa og påhenget som mangler. Den episoden som kanskje imponerte mest var på tidlighøsten, når jeg slapp etter en påkjørt grevling - første gang hun ble sluppet på noe. Fulgte på 600m, markerte hiet og returnerte på bakspora som om det var verdens mest naturlige ting. Første gangen hunden ble sluppet... Men broren imponerer mer (og er brukt mer...), han er det vel både skutt rev for og har hatt skikkelig gaupelos i over 2 timer. Er plottn gammel?
  3. Hvilken støver og terrier bruker du?
  4. Har jakta endel med kombinasjonen Russisk støver og Tysk jaktterrier i vinter. Fungere Kjempebra! Skutt rev både i hi og i los. Det gjør d sikkert med Dachs å.
  5. gratulere! Fikk hør at d vart ringa ei ja. Så fikk e hør at ho datt
  6. Gaupejakta ferdi i melhus og midre gauldal. skutt ei hogaupe på 17,5 kg på kvål i går . Da ble tillegsdyre i Midtre Gauldal trekt på grunn av samme hodyr kvote si dem. så det bli væll itj nå mer gøpjakt i gauldaln i år
  7. Gratulere t singsås bygge, håpe på tillegsdyr no da. e at et dyr i melhus. ka slags kjønn va d på katta. NO VIL E HA SNØ!!!!
  8. @Jeger88 Bruker du tyskeren bare til hijakt?
×
×
  • Create New...