Jump to content

jegerinne

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jegerinne

  1. Hei Er også på jakt etter cd med div. låter av kråke ravn og skjære. Har desv. ikke finni nogen ennå, har du? Er ikke litt flink på data heller desv. Da hadde jeg jo fixet det for dere andre som også tenner på ideen om cd spiller med kråkejakt Men det må da være en god hjelper som kunne tjent seg noen kr på å fixe dette? mvh Jegerinne
  2. Hei. Skaffa meg pakka selv og grei kikkert men har bytta kikkerten. Røret på kikkerten er (25mm) ikke 30..I hvertfall på pakka jeg kjøpte. Rifla går helt greit så ikke dårlig kjøp til den summen til å beg. med
  3. Fallt rev i dag og viste 9 kg. Jippi. Er det normalvekt eller? Lurer på hvor lenge revetispa går drektig? Her er mye rev, er vel likt over hele Norge desverre. Rådyrstammen hos meg virker betraktlig redusert i år, hadde extra mye snø her sist vinter. Har lagt merke til reven følger etter i tråkkene til hjorten og rådyra rundt her. Tipset om armeringsmatte over åtegropa skal testest. Og tipset om rev på nyslått eng såg jeg selv i sommer, rever var frempå flere ganger. Greit å huske på til neste gang.. Nå lever rev,grevling, kråka, skjæra og ravnen farlig her på farmen. Ja til skogsfugl og rådyr. Har freda( grunneier) rådyrjakta her på 2 året. Oppfordrer alle jegere til å skyte rev. Og skulle hvert påbudt fra dem som selger storvilltjakt å belønnet jegerene der komm. ikke bet. for fellt rev. Selv flår jeg reven og skråtten går til reven, Resirkulering..
  4. Takk Hausken er teleskop ja og rimlig lett, ikke kappet løp men dama trener og da kan det bare bli bedre... nå skal jeg inn å jakte ennå mere på kallkikkerter etter lommeboka....
  5. Hei og hjertlig takk for hjelpa. Har en hausken demper på 308. blei litt fremtung så jeg jakter uten og trener opp musklene i armene. Må ha kikkert som er max 50 pga høyden.. Hvem har A-tec mondul demper da?
  6. Elgbørsa er toppers, fin damerifle og med kikkert som er ok til dagslys.. Det er kikkert som er det jeg skal invisere mest i på den nye rifla.. en til skumring også. hadde en kikkert med rødpunkt men desverre fikk jeg ikke testet den på jakta. frabrikasjonsfeil og penga ble retunert på konto..kikkertene er dratt tilbake siden det gjaldt mange dette leie skjedde med... Jeg jakter på åker, men skogs.. er det jeg kaller skikklig jakt, he he liker spenninga.. glugg på åte for reven..
  7. Støtter denne, .308 på rådyr fungerar flott, og på reven kan du bruke heilmantel om du vil ta vare på skinnet. Absolutt ikkje behov for deg å handle, dersom du ikkje har veldig lyst då Hei, takk for svar mine jaktvenner har flere våpen.. 222-223 og 6,5x55 hagler ..22 mm.. og jeg skal utvide våpenskapet.. rådyrjakt rev hare og toppjakt.. noen som kan hjelpe meg som har erfaring m disse even andre børser?
  8. Hei Har tengt å skaffe meg et brukanes våpen til rådyrjakt,rev.. Har en 308 som jeg bruker til elg og hort. Lurer på 222 -223- 6,5x55 men har 0 erfaring med disse eller event andre børser. Er også interesert i at amm. til våpenet er ok å få kjøpt og til en rimlig penge. Er det noen som har noe å annbefale eller har erfaring med våpen/amm til rådyrjakt ? er også interesert i å ha demper og god skumrings kikkert på dette våpenet. noen som kan annbef god kikkert og demper? Er det viktig å ha et "tykt" løp på pipa? våpenet kommer til å bli heftigt brukt.
×
×
  • Create New...