Jump to content

D.skomsvold

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by D.skomsvold

  1. D.skomsvold

    Riflesekk

    Jeg har en j107 Dragonfly, men ekstra utsty.. mail til danielskomsvold@gmail.com får mer info
  2. D.skomsvold

    Riflesekk

    ser at Winge våpen selger disse til ein go pris, jeg fant ut at det ikke ble så mye billigere en å kjøpe fra usa. men det er snakk om Gunslinger II.. men det er kansje greit å se på begge sidene.
  3. D.skomsvold

    BLOG 110-113

    må ha noen jeg også.. håper du sier i fra når filmen blir klar for salg..
  4. kan jo se på salg innpå forumet. det ligger det ein barska swat 10-40x50. fungerte greit på lange hold!
  5. jeg lure litt på hvilken prosjekt detter er jeg!!
  6. takk for meget bra svar! "NM149"
  7. Da stemmer mine antagelser. høret snakk om at de brukte swarovski sine også, men det forstår jeg ikke helt, men vet/tror det bruker håndkikkerter fra denne pordusenten. så kan jo være en misforståelse! S&B og hensholt er jo noe sterkere og tyngre. så kansje et logisk valg. men er det noen som finner opplysninger på nett. så send en link! Takk for hurtig tilbake meld!!
  8. lurer på om det er noen som vet hva forsvaret i norge bruker til sikkertsikte på M82, MSG-90, Hk417 osv? (skarpskytter rifler) detter er bare i nykjerighet jeg spør. jeg tror de bruker mye S&B. men det er bare noe jeg tror! det for stiller jeg spørsmålet. vil ikke vite hva folk tror altså!!
  9. hei.. jeg lurer om det er noe aktivitet på banen i morgen eller torsdagen. vi er to som skule ha prøvd noen skutt. så om noen skal vi vei eller om det er bare å ta turen opp. så kan dere si i fra til meg??
  10. hehe!! nei kommer ikke med små kaliper som dette nei! men hvodan er det å komme opp men par leoparder? nei vi får følge med her!! å se om det kommer opp noe info!
  11. Hei karer.. jeg og en kompis har litt lyst til å prøve dette, men er det noen som er det i uka som kommer? heller har dere faste dager som det er trenging på banen!! kansje dere får to medlemer ettervert også!
  12. hmm fikk ikke svar på pm jeg!! gjort noe feil tro?
  13. takk for alle gode svar. jeg fikk spørsmål om hvilken jakt jeg driver med, foreløpig har det blitt hjort, men håper det blir mere av alt, jeg har nettop starter opp igjen etter noen år borte fra jakt. "ingen godt forklaring hvorfor" kansje mangel av våpen.. men jakt er en ting og kansje en liten del av bruks omeråde, men landisdanse kytting er også ett omeråde som jeg vil satse litt på. både på bane og i marka. men skal leste i denne testen, for tror det blir valget mellom zeiss eller S&B men stor forstørelse. min far mener det er det beste valget.. så får se hva det blir til.. er det noen flere som finner noen tester på disse, så ja takk..
  14. jeg er på utsikk etter en sikkert til børsa mi (tikka t3 tactical 300 win mag) men jeg er litt usikker på hva som er det beste valget til denne børsa, den brukes både til jakt og langdistanse skytting. og er villig å legge litt penger i siktet! så vil jeg høre med dere som kansje er litt mer erfaren i dette tema, har blitt anbefalt alle disse tre siktene, men selg liker jeg både zeiss og S&B sine sikter, men disse jeg har prøve har noen år gammle.
×
×
  • Create New...