Jump to content

epho962

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by epho962

  1. Hei. Må dessverre trekke meg fra dette F-clas stevnet. Mvh. Erik Lund
  2. Jeg kommer heller ikke til å bruke brems, slik at jeg følger de internasjonale reglene. Håper at forbundet justerer regelverket og at klubbene følger etter. Vennlig hilsen Erik Lund
  3. Da melder jeg meg på i F-class open Kaliber.6,5x55 med brems og tofot. Beste hilsen fra Erik Lund HOBK.
  4. E r selvfølgelig med på poeng NM. Jeg skyter i benk med frontstøtte og baksekk. Kaliberet er fortsatt 6,5x55 og uten brems. Beste hilsen fra Erik Lund HOBK.
  5. Takker til SBSK for et fint UNL-stevne og denne gang med flott vær, overbygd standplass og betongbenker. Hva mer kan man ønske seg? Nå er det i alle fall ingen grunn for utprega benkeskyttere til å holde seg hjemme. Håper vi sees igjen til neste år. Hilsen "gamle" Erik
  6. Joda, jeg skyter gjerne fra benk, hvis det er i orden at jeg bruker tofot i benken i stedet for frontstøtte. Fint om jeg får beskjed her på Kammeret. Vi sees. Hilsen epho962.
  7. Melder meg på til 500m gruppe på Abusland 2016 4/9. Jeg bruker 6,5x55 med brems og tofot. Startkontigent på 300kr blir overført som snarest. Hilsen Erik Lund (epho962)
  8. Gratulerer med nye rekorder. Jammen på tide. Godt jobba. Hilsen fra "Gamle Erik "
  9. Hei Tommy. Synd at denne datoen for BR50 kolliderer med NM 500 poeng i Trondheim, ellers skulle jeg ha vært med. Beste hilsen. Erik Lund
  10. Hei Frode. Påmelding er sendt deg. Skal bli hyggelig og treffes igjen. Beste hilsen. Erik Lund HOBK
  11. Takker til alle for et hyggelig og fint Numedals NM 2016. Det er jo spesielt fint når været blir så bra også da. Håper vi sees igjen til neste år. Beste hilsen Erik Lund HOBK
  12. Jeg er selvfølgelig med på NM gruppe 500m på Abusland. Skyter for HOBK uten brems, liggende. med 6,5x55 Beste hilsen Erik Lund. Gleder meg.
  13. Jeg blir med i åpen klasse med kaliber 6,5 , brems og tofot. Hilsen Erik.
  14. Hei til SBSK. Takker for et raskt og fint arangert stevne. Bestandig hyggelig og komme til sørlandet for å skyte om kapp. Vi sees nok igjen ved neste korsvei. Beste hilsen fra Erik L.
  15. Blir med og skyter Guppe på lørdag. Hilsen Erik Lund
  16. Atter en gang retter jeg en stor TAKK til Nidaros Benkeskytterklubb for en hyggelig helg og et fint NM-500. Håper vi sees igjen til neste år. Gratulerer til alle vinnerene. Skytterhilsen fra E.Lund
  17. Heisan. Jeg er med begge dager som benkesliter. Hilsen epho962.
  18. Gir SBSK disp for bruk av kaliber:6,5x55 til bruk i FT/R-klassen? Mvh: epho962
  19. Da er påmelding sendt via klubbens hjemmesider. Forøvrig riktig GOD JUL til alle.
  20. Takk for sist, og stå på Knut Erik. Etter det jeg har sett på NM, så er du en kar som ikke gir deg. Benkebørsa du brukte, har jeg prøvd selv, så den er det ikke noe i veien med, bare ladningene ikke er for vasse. Selvfølgelig er det jo slik at det gale som kan skje, det skjer akkurat på et NM, og aldrig ellers. Lykke til videre. Vi treffes nok igjen, ved neste korsvei.
  21. Takker til alle for en kjempefin skytehelg, og gratulerer til vinnerne. Vi er alle "Trønderbataljonen stor takk skyldig, for Deres innsats, med stevnearangementet." Vi sees nok igjen ved neste korsvei. God sommer.
  22. Ja,---dette blir morro. Håper alle som har meldt seg på, virkelig kommer. Og enda er det mange flere som burde vært med ,av kjente navn. Men det er vel sånn at det ikke bestandig passer for alle, Dessuten er det jo ST.hans helg. I likhet med John, er nå jageren(les bilen), fullasted med bensin og ammo, og klar til å sette kursen nordover. Tenk om det hadde vært firefelts motorvei og fri hastighet til Tronheim, sukk!!!!
  23. Lørdag 15-6-2013 Elektronisk trening på 600m på Blaker skytebane. Vi var en liten gjeng som møtte opp til en siste finpuss til NM-500 på Blakers skytebane idag. I tillegg til vanlig 500m pappskiver, hadde John F aktivert den nye 600m el-skiva, som vi alle fikk lov til å prøve oss på. Til tross for noravind fra alle kanter og mirageproblemer, ble resultatene for samtlige, alldeles fenomenale. Med samlinger ned mot 100mm på 600meter under rådende vanskelige forhold, med fabrikkammo, begynner jeg virkelig og lure på om dette kan være riktig. Men sånn er det tydelivis, miraklenes tid er ikke forbi. Håper de som tok bilder av dette, legger dem inn her på tråden.
  24. Er det iferd med å bli ny deltagerrekord nå, eller???? Megabra!!!
  25. Takker til alle for et kjempefint stevne og gratulerer til vinnerene. Gleder meg allerede til neste gang.
×
×
  • Create New...