Jump to content

Cpt. Chaos

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Cpt. Chaos's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Godt fornøyd jeg, men jeg regner med det er kameraet du er interessert i info om. Der kan jeg desverre ikke hjelpe deg stort. Jeg bruker det stort sett til å ta bilder der kvalitet ikke betyr så mye. (Har som regel med meg et panasonic lx-5.) Du nevnte at telefonen er liten, og det stemmer. Har av og til problemer med tastaturet i "portrettmodus", skyldes sikkert pølsefingre. Har ikke hatt problemer med dekning. Batterilevetiden hverken imponerer eller skuffer, smarttelefoner bruker mye strøm.
  2. http://sportsnett.no/s/p.aspx?pid=1143&cid=543 Jeg har dette og har blitt frelst. Var skeptisk til holdbarheten, men det har ikke skuffa. Spark unna skarpe ting, nyt utsikten mens du blåser det opp (ikke selvoppblåsende). Jeg har ikke prøvd det på vinteren enda, men jeg ser folk anbefaler et vanlig celleplastunderlag i tillegg da.
  3. Cpt. Chaos

    Lærbukse

    Jeg har den buksa, har brukt den rundt ti dager på jakt, et par helger på tur og mange kveldsturer med fiskestang. Skinnkvaliteten virker å være god, dumt det samme ikke kan sies om sømmene. Jeg har bytta ei bukse, men nummer to er like ille. Tror ikke jeg gidder å bytte igjen. Jeg har ikke god greie på skinnklær egentlig, men jeg tror det er lurt å bruke en spray. Det har i alle fall jeg gjort...
  4. Ok, greit å vite hva folk mener. Jeg tror ikke mange andre dyr enn husdyr har det overskuddet du nevner, men det er min mening. Jeg fortsetter ikke den debatten i denne tråden, tror det er andre temaer som er viktigere for kontroll av reidrifta. Hvis du vil ta en (vennlig) diskusjon om adferdsbiologi er jeg gjerne med på det, send en pm.
  5. Et spørsmål og en kommentar. Er det å like å drepe en arvbar egenskap? Beklager hvis jeg framstår som pirkete eller vrang, men det går noen alarmer i hodet mitt når noen slenger ut "Dette er elementær adferdsbiologi..." og litt lengre ned i teksten drar inn begrep som "på morroskyld" for å beskrive en adferd.
  6. Jeg søkte litt og fant denne: http://www.reloadingspecialtiesinc.com/Reloading_Specialties_Inc/New!_American_Shot.html Hvis alt stemmer så høres det jo brukbart ut.
  7. Det er om de forstyrrer hverandre jeg lurer på, ser det var uklart nå. Fins det en slags liste over hvilke sendere du kan henge på hunden sammen med Astro uten å få forstyrrelser? Gjelder dette svaret fortsatt, etter jeg har presisert spørsmålet?
  8. 10-4 Takk for kjapt svar.
  9. Som andre har nevnt... Denne tråden er "litt" for lang til å lete i, så jeg slenger inn et spørsmål. Har nettopp kjøpt Astro og har bare en håndenhet på deling på tre mann. Kan jeg bruke Astroen sammen med den gamle peileren? Jeg tror det er en Contact.
  10. Takk for svar, mulig fatter'n får fin gave da.
  11. Hvor brukervennlig og stabil er Astro DC40? Jeg vurderer å kjøpe til min gamle far, men han er ikke PC-kyndig. Vil han trenge hjelp hver uke? (Jeg bor langt unna)
  12. Jeg får vel skrive et par ord om hvordan det gikk... Det gikk dritt. Knea svikta fullstendig og jeg har blitt kunde i helsevesenet. Uansett så er jeg ikke enig i at det er en så ekstrem tur, som jeg ble fortalt på turisthytta da jeg kjøpte fiskekort. Hvis man synes det er ok å svette og kanskje er to på én kano burde det være overkommelig. Jeg satser på et nytt forsøk når knea er skifta ut og jeg kanskje har funnet noen å dele bæringa med. PS. Takk for alle innspill.
  13. På lappen inni pakkposen står det ca 7 kg, men både kjøkken-, bade- og fiskevekta mi stopper på 5,0 kg. Hvis en spikker plugger sjøl er det kanskje interessant å vite at stanga og duken veier ca 3,5 kg tilsammen.
  14. Du forsto helt utmerket hva jeg lurte på, takk. Ville ha satsa på at det var bølger og sol sjøl, men det er herlig enkelt å få svar her.
  15. Etter at munsterjeger starta en tråd om Mugga, kopierte jeg trikset med å sjekke flyfoto for å se etter stryk. (Takk for ideen) Et stykke oppi vassdraget kom dette bildet fram: bilde. Hva er det jeg ser her?
×
×
  • Create New...