Jump to content

Grimsbo

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Grimsbo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg tror Penn & Teller's Bullshit hadde en episode om gun control hvor hun dama du snakker om var med. http://www.youtube.com/watch?v=sjCIT3M1dqs
  2. Angående den greia med å armere elever og lærere så er det ikke snakk om at alle på skolen får et våpen. Det er snakk i at "concealed carry" og "open carry" skal bli tilatt på offentlige områder som feks bibliotek og skoler.
  3. Ikke for å være frekk, men det er slik holdning norske jegere, våpensamlere, entusiaster osv må prøve å unngå Jeg ville egentlig bare fram til at USA er et land ganske ulikt vårt eget, på veldig mange måter. Folk i USA har et helt annet forhold til våpen enn det vi i Norge har, i USA er det for det meste sosialt (og lovmessig) akseptert å eie og bruke et våpen for selvforsvar. I motsetning til her i Norge hvor våpen er akseptert om det innvolverer jakt og konkuranse. On-topic: Går dennne 60 minutes episoden i reprise noen gang?
  4. Folk i USA er bekymret fordi de tror Obama og gjengen skal gjenninsette "Federal Assault Weapons Ban"http://en.wikipedia.org/wiki/Assault_weapons_ban.(Som forøvrig ikke hadde noen positiv effekt på kriminalitets statestikken, som loven ble lagd for å påvirke) Ikke for å være frekk, men det er slik holdning norske jegere, våpensamlere, entusiaster osv må prøve å unngå Som om det aldri har vært skytepisoder på vår side av dammen? Hele greia er så uendelig mye mer komplisert enn akkurat hvordan du beskriver det.
  5. Hopper inn i denne tråden med noen bilder av AR-15 rifler som (kanskje) passer til jakt her i Norge:
  6. Jeg så en helt identisk sak på et amerikanst forum for en stund siden. Utfallet ble at hun som sa det måtte beklage til alle veteranene i USA.
  7. Jeg leste på et annet forum om hvordan man kunne lage fiskespyd, og det hele virket ganske intressant. Men er naturen i Norge slik at man kan fange fisk med fiskespyd, eller er terrenget/naturen her i Norge ugunstig for akkurat dette? Her er en lenke for de som er nysgjerrige. http://www.hedgehogleatherworks.com/index.asp?PageAction=Custom&ID=78
  8. Søking har gitt meg svarene jeg trenger. Takker for svar! Tråden kan lukkes/slettes
  9. Sako TRG Hvor og med hvilke våpen/deler brukte du, og hvor bestilte du fra?
  10. Jeg har fått en Remington 870 wingmaster, og utifra mine egne og andres erfaringer er den et ganske solid stykke våpen. Derfor har jeg tenkt til å gjøre den til en ganske allsidig hagle. Så jeg kikket litt på nettet og så en såkalt "UTG Remington 870 TriRail Scope Mount". Hvor kan man få tak i en slik en i Norge, og hvordan fungerer Picatinny rails egentlig? Håper ikke dette bildet strider imot noen av forumets regler om reklame. Redigert: Kan jeg kjøpe noe liggnende her i en norsk nettbutikk?
  11. Hva med de praktiske våpen?
  12. Så valget står mellom Senterpartiet og FRP?
×
×
  • Create New...