Jump to content

æljkiller

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

æljkiller's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. æljkiller

    375 HH

    Har en sako 75 i cal 375 HH som jeg vurderer å selge og så kjøpe meg et løp i cal 375 HH til min blaser r8 . Hvordan løses dette opp i mot politiet . Må det søkes på vanlig vis ? Noen som vet ?
  2. Lader 3006 med 180 grains oryx og 375HH med 300grains oryx og jeg har bare gode erfaringer med slaktene etter disse kulene.Gir fine Slakt.
  3. æljkiller

    Icom F34

    Takker for svar, funket det ja
  4. æljkiller

    Icom F34

    Har kjøpt meg Icom f34 og på denne så skal de fleste kanaler være lagt inn. Men når jeg vrir på kanalvelgeren så vises bare de svenske kanalene. Etter som jeg skjønner ,så skal det være forskjellige banker hvor de norske kanalene ligger. men hvordan skifter jeg over til dem ? Står ingenting i veiledningen om det. Tips ønskes !
  5. Hvis du først vurderer 9,3 så kan du like godt gå for 375HH. Da har du et kaliber som er godkjent for det meste. Bare et forslag
  6. Hei ! Er det noen som har brukt remington 260 på storviltjakt og gjerne vil dele sine erfaringer om dette kaliberet til dette formålet. Eller bør jeg rett og slett velge 308 i stedet?
  7. Er det noen som har erfaring med remington mohawk helstokk . Vekt , lengde o.s.v ? Er den brukende som hundeførerbørse? Eventuelt hvilket kaliber ? Hva er brukbar pris på et fint exemplar? Kom gjerne med meninger om dette våpenet.
  8. Vil det si at det ikke tilkommer moms på en rifle som ikke koster over 3000 kr, evnt. 6000 kr hvis du er der i min 24 timer.
  9. Hvilke avgifter tilkommer ved kjøp av rifle i Sverige, og få den registrert i Norge.
  10. Har en tikka m695 ( 30-06 ) og jeg vil gjerne ha den litt kortere, altså kappe løpet. Er det noen som har erfaringer med det , og hvor mye anbefales?
  11. Ja jeg er klar over det.Men spørsmålet er om det går an å bygge om magasinet,så det kan lades når det er montert i børsa. Alså ned igjennom låskassa.
  12. Er det noen som vet om det er mulig å forandre magasinet på denne riflen,så det blir mulig å lade opp med flere skudd ned igjenom låskassen. Så jeg slipper å ta ut magasinet for å lade. Hva er anbefalt minstemål på pipelengde? Den er litt lang som hundeførerbørse.
  13. Jeg går en del med hund i elgjakta, og en tanke som har slått meg er at min neste "hundeførerbørse" ikke skal ha løst magasin. Har mistet flere magasiner ved smyging i kratt og kjerr.
  14. Har en sako 75 i 375H&H, og jeg er meget godt fornøyd med både våpen og caliber.
  15. Har både 30-06 og 375H&H . Når det er jakt som står på programmet så velger jeg alltid 375'n. Et makeløst caliber som virkelig annbefales.
×
×
  • Create New...