Jump to content

creative

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser at et firma her i landet har tilbud på Blazer ammunisjon i kaliber .22 Noen som har noen tilbakemeldinger på disse? Jeg har aldri brukt de før.
 2. Hei Er det noen av Kammeret`s brukere som sitter på info om SK Guns ved Svein Kåre Høien - Haukland 4460 Moi? Er han ennå i drift? Får ikke svar på Messenger hvor jeg tidligere har hatt kontakt samt ser at Facebook siden hans er borte vekk. Anyone?
 3. Har en Kifaru Pointman som jeg er meget fornøyd med. Ikke opplevd noe negativt med sekken så har heller ikke hatt behovet for noe ytterligere hjelp fra Kifaru gutta. Dette er jo ikke noe rammesekk da men kvalitetsmessig - så er jeg nøgd. Har og en Norrøna Recon Pac rammesekk. Helt grei men savner faktisk den gamle versjonen og stoffet de brukte i den.
 4. Kjenner til den siden der. Husker du spesifikt hva for ammo som stod til 1.20 kr?
 5. Om det finnes en link til SÅ billig 17 hmr ammo over there - og hvilken type så er det bare å komme med infoen. Finnes en del billig Winchester.
 6. Har hørt rykter om at det muligens kommer en dedikert Mega Arms Upper i cal 22, men uten pipe - ganske så snart på http://www.finn.no =)
 7. Ja prisen på 17 HMR har skutt i været suste årene. Handler en del ammunisjon i USA og der betaler jeg 470 dollar for 2000 CCI Gamepoint. Tilgjengeligheten er opp og ned. Aldri problemer med TNT og V-Max fra CCI samt Winchester og Hornady ammo.
 8. Har en original H&K USP 9mm demper liggende. Hva er den verdt? Det var/ er vel B&T som produserte den en gang i tiden.
 9. Enig. Finn deg noe på finn. Kan gjøre gode kjøp på dyre børser der.
 10. Får Benelli M4 i forskjellige utførelser. Jeg søkte om M4 og nevnte i søknaden at jeg ønsket Conventional Stock. La også ved skriv fra leverandør på at våpenet som ble levert var en M4 sivil utgave 5+1.
 11. Trodde det kun var den sivile 5+1 varianten av M4 man fikk lov til å kjøpe.
 12. Www.multitaskertools.com
 13. GMAX Åsane ( gamle IKEA ) tok 699 for plombering av hagle. Såg det senest idag. Sjekk med nærmeste GMAX butikk
×
×
 • Create New...