Jump to content

joergen_holt

Members
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joergen_holt's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som veit hvordan skinnprisene har vært de to siste åra? Jeg leverte sist i 2014, og da mener jeg at jeg fikk 645,- pr skinn
  2. Gratulerer! For et antall!! Hadde vært gøy å høre hva treffprosenten din var.
  3. Noen som har jakta noe i Vestfold? Har vært mye ute å kikka, både på nye områder og områder hvor jeg har hatt bra jakt tidligere år, men synes det er ekstremt lite fugl å se. Vet ikke om det er noen andre som deler denne oppfatningen?
  4. Jeg lurte på det samme igrunn. Sjøl endte jeg opp med snitt på 656, og er godt fornøyd med det. Hadde også vært gøy å høre snittet andre mårfangere her inne fikk.
  5. Noen som vet når oppgjør fra skinnauksjonen kommer?
  6. Mårfangst har blitt sport http://fotball.aftenposten.no/internasj ... 271707.ece
  7. Rundt 2-3 cm. Har brukt litt forskjellig, både tamponger, men også rein honning. Har da lagt det på ei plate, eller i en boks som passer inn i plastkassen.
  8. Enig, dette var ingredienser som hørtes veldig feil ut.
  9. Gratulerer! Har fått skikkelig sansen for tramp-plater denne sesongen. Fått fem mår denne sesongen med den type utløser og alle har fått et strøkent dobbeltslag. Anbefales!!
  10. Svært nyttige klipp. Aldri sett den sentrifuga før. Tøft Flådde fem mår her forrige lørdag, og lot skinna tørke for lenge med hårsiden inn. Fikk da ei god rift i ene skinnet når jeg skulle få det av tanen. De andre skinnene måtte jeg fukte for å få av tanene. Han nevner i ene klippet at han tørker skinnet med hårsiden inn i et døgn før han snut det. Det synes jeg kanskje var i lengste laget. Vet ikke om det er noen med ytterligere erfaringer rundt dette?
  11. Henta hjem sesongens sjette. Liten hann på 1200 gr. Tatt i plastkasse med Victor 160 med et perfekt dobbeltslag. Åtet var honning og fiken, laugeman sable oil som luktstoff.
  12. Fungerer det bra med einer på denne måten synes du?
  13. Festes slik som på bildet: http://i3.photobucket.com/albums/y88/co ... 461dda.jpg" target="_blank
×
×
  • Create New...