Jump to content

koppangshannen

Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

About koppangshannen

  • Birthday 11/19/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

koppangshannen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Boris sprenger rev vol 12:
  2. Min borderterrier Boris fikk damebesøk i går, og etter noen flere forsøk håper vi på at det dukker opp noen små revesprengere til våren. Hadde vært morsomt om noen revejegere drar med endel av eventelle valper. Hvis noen er ute etter Borderterrier til jakt, så ta kontakt. Se noen snutter av Boris her:
  3. Boris fikk damebesøk i går, og etter noen flere forsøk håper vi på at det dukker opp noen små revesprengere til våren. Hadde vært morsomt om noen revejegere drar med endel av eventelle valper. Hvis noen er ute etter Borderterrier til jakt, så ta kontakt.
  4. Boris er på utlån i dag, og en fornøyd eier fikk akkurat dette bildet. Ungdomsjakt med Koppang JSK. Sprengt etter bare 5 minutter.
  5. Bra. ! Hvilket kamera bruker du? :-)i
  6. koppangshannen

    Viltkamera

    Har et par scoutguard/bolyguard mms-kameraer som plutselig ikke fungerer. Har byttet ut oppsett og prøvd tre forskjellige sim-kort i begge. Får error 3935 og 3933 når den prøver å sende manuelt. Hva kan jeg gjørE? begynner å bli litt hissig her . Det ene fungerete når jeg tok det ned for et par uker siden. Tips mottas med takk.
  7. Vi prøver dette på nyåret :-)' http://www.facebook.com/#!/groups/27075958904/" target="_blank
  8. Fikk en finn mår i en fenn mk6 felle rett før jul . Perfekt slag,
  9. Rulle har en norsk og en us-astro. Ikke noe annet enn at gutta i laget har forskjellige. Jeg bruker astro på Boris når han er løs, og har ikke hatt noe store problemer med det. Det har hendt kun en gang at han har gått i hi med astro, og det gikk bra. Mistet signalet, og når jeg gikk dit det ble borte hørte jeg han sloss under en gammel hytte. Sjansen for å sette seg fast er helt sikkert større, men jeg kommer alltid til å bruke peiler under drev. I hi bruker jeg alltid terrier-finder rundt halsen. To ganger har jeg tatt det av i den troen at han kommer lengre inn uten, og begge gangene har dette fungert. Burde nok kansje tape den fast i halen, men har ikke kommet så langt .
  10. -20 grader på Koppang i dag, men vi var heldige at mikkel var hjemme. Vol.9.
  11. Boris fungerer bra på rådyr, og vi har skutt for han hvert år de tre siste årene. Lostiden er 30 - 45 min, og med rådyrbestandene oppi her kunne jeg tenkt meg enda lengre. Som hijeger fungerer han skikkelig bra om dagen. jager, bryter og pang. Fikk en mikkel på film igjen i går
  12. Boris sprenger rev som aldri før om dagen, og det utenen skramme. Her er gårsdagens mikkel.
  13. Her er film fra gårsdagens første rev
×
×
  • Create New...