Jump to content

Nils91

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Nils91's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Går kansje and å sende det via "http://www.jetcarrier.com/" adresse.
  2. http://www.ebay.com/itm/ANIMAL-PIPE-TRAP-MINK-TRAP-TILE-TRAP-SQUIRREL-TRAP-8-spring-model-/250940830212?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6d3d3204 http://www.ebay.com/itm/MINK-TRAP-MUSKRAT-TRAP-SQUIRREL-TRAP-SQUARE-BOX-ANIMAL-TRAP-6-SPRING-/250946187011?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6d8eef03 Va lit mykje so kunne ruste då, men er jo sabla let å sette opp virker det som. Er det noken som har erfaring me disse fellene?
  3. Har net vore ute å sjekka minkafellene. Blei ikkje noko mink i fellene. Den eine fella var det sikkert sjøen som har utløst på eit eller anna vis, men utfor den fella sat det ein mink og åt på åte til fella. Blei ikkje så gammale den minken
  4. Blei ein mink i går, fekk den i belisle i kasse
  5. Hei Var å sette ut 6 minkefeller i går ettermiddag. Tenkte eg skulle vente nokre dager med å sjekke dei, men klarte ikkje å vente lengre Blei ein liten hu mink, sikkert ein unge.
  6. Er da nåken so har bilde av ei modifisert strupefelle??? Har prøft fella og det er den fella som eg syntes fanget best. Eineste dritet var at dei blei ganske so kjapt dårlige.
  7. Hei Eg lurte på om rust på fellene kan virke avskrekkende for minken, veit ikkje om den kan lukte det eller noe?? Fekk nokre minker med det samme fellene var nye, men den siste månden har eg ikkje fåt noken. Eg ser spor i området så det mangler ikkje på mink.
  8. Da va conibear 120(veit ikkje ka produsent) so eg kjøpte hos ein fyr på finn.no for 100kr, fello er berre eit år gammal. Slage hadde troffe heilt rett såg da ut so, hadde toffe nakken. Men eg ser dei klapper ikkje heilt igjen
  9. Hei Blei tre Minkunger på meg på Søndag(to hannminker og ei humink) Hatt feller ute i tre veke no uten å få noko. Fekk ein i ei syningfelle og ein i ein conibear. Den som eg fekk i conibearen va desvere levandre når eg kom Så den fello pensjonert eg med ein gang, har bestilt meg 4 nye conibear 120 belisle Den tredje va uheldig å va på feil plass til feil tid så den fekk seg eit hagleskudd(veit ditta er fellefangst, men gidde ikkje å skriva begge plassa)
×
×
  • Create New...