Jump to content

lars

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

lars's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hadde akkurat samme problemet selv.Fikk ny fra jakt og friluft der den var kjøpt.Fikk til og med den nye modellen med påsatt høydeturret....
  2. lars

    Ny hagle

    Kjøpte en skb 505 som så nesten ubrukt ut til 4500 kr.Synes det ser ut som ei skikkelig kvalitetshagle.skikkelig god låsing og med løpsvelger og chokere.Tror det er greit å kjøpe brukt så lenge du får sett og holt det du skal kjøpe.lykke til med kjøpet
  3. lars

    Beste .22LR

    sako finnscout m-78 heavy barrel.meget god presisjon.innenfor klistrelappen på 100m.cz 455 om du skal ha ei meget god rifle med god presisjon til en grei pris.
  4. Har kommet over en slik sako biathlon m-78.3 magasiner,diopter.Meget bra avtrekk.Ser ut som det er ei solid rifle.Glatt sluttstykkegang som jeg aldri har følt på en 22lr før nå.Stokken er godt brukt med noen sprekker.Tenkte jeg skulle pusse og få av lakken.Duracoate stokken,ta av diopter og montere en kikkert.alu skinne under og lett stokk.
  5. hekler og koch modell 270.Hadde en slik for mange år siden.Aldri klikk.Meget bra presisjon.Selfølgelig solgte jeg den for en slikk og inngenting.
  6. Har en slik lyman 310 i kaliber 38 spesial.brukt en del.Fungert bra for meg.Er ikke standard die til dem.Er du interressert kan du få den for 350 kr i eske.
  7. hekler koch modell 270.Mest funksjonsikre halvautomaten i 22.Hadde en slik med 20 skudds mag.Aldri forkiling.Meget presis.På høyde med brno 452.Solgte den.Angrer på det.
  8. Takk til shooter 2 for ordning av 2 stk hanefjærer til contenderen.Da får jeg trene litt seriøst med nytt 357 løp og åpne sikter.
  9. Var en tur på banen for å skyte noen skudd med contenderen da plutselig fjæra til hanen røk tvert av.Lurer på om noen har en slik fjær liggendes eller vet hvor jeg kan skaffe en ny?
  10. Husker jeg hadde ei hekler og koch modell 270 i 22lr.kjempepresisjon på den.Hadde en 10/22 på samme tid.Orginal versjon.Hekleren skjøt atskillig bedre uten feilfunksjoneringer.Dum som bare det solgte jeg den med orginal montasje og 20 skudds magasin.
  11. jeg ga 1000 kr for min brukt ihvertfall,med butler creek foran og bak.
×
×
  • Create New...