Jump to content

aasvik

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aasvik

  1. Det er bare 25stk, så det er ingen krise om eg må hive dei
  2. Hei Skulle tørke hylser i steikovnen, å stilte termostaten på 150gr i stede for 50gr. hylsene var nok 100gr før eg merka dette, er det greit å bruke disse eller bør di kastes?
  3. Synes winge er dårlige greier, har prøvd ei uke å nå di på tlf ingen svar. det er heldigvis andre som selger zaiss kikkert..
  4. Er bandhundkurs på osterøy i regi av Hordaland elghundklubb http://hordaland-elghundklubb.com/
  5. Noen som har ladedata for Hornady mono flex 140 gr til cal 308w og 30 06. Bruker vihtavouri N150 og 160 krutt.
  6. Ble 6 skarv og 2 Kvinender i går i Bømlafjorden, i et nydelig sommervær.
  7. Grattis til alle som har felt hjort. Dro selv til fjells fredag kveld for å være på post lørdag morgen. Hadde med meg svarthunden Nemo, som skulle på jakt for første gang. Etter 2,5 timers jakt hadde vi sett 6 hjort å skutt en piggbukk.
  8. Grattis med råbukk på måneskinn, skaut selv et rådyr på måneskinn forige gang det var måne ned på vassli.
  9. Da er eg klar for bukkejakta. drar inn i terenget i kveld..... så får vi se Blir nok mange fine jaktopplevelser runt om i landet til morran.
  10. Har skutt 5-6 hjorter og noen rådyr med mega 150 i 308w.Presisjon er meget bra,kula dreper bra,litt mye kjøttødelegelse synes jeg. Kan anbefale denne som ei god jaktkule/patron
  11. Denne er jeg fornøyd med,har ikke problem med muggflekker. Et rådyrlår 500g grovsalt 1dl honning 1ts knust sortpepper 1ss einebær Tar vekk beinet,gni det inn med honning,knust einebær,pepper.La det ligge i 3dagr i salt/marinaden.skyll av saltet å heng låret til tørking i 4-6 uker. Lykke til.
  12. Har skutt 2 hjorter så langt,en spissbukk og en 6 tagger.mye dyr å se.
  13. Jeg jakter hjort og rådyr med mega kule 150grain.er meget fornøyd med presisjon men det er for mye blodslått,så jeg har tenkt å prøve nye kuler..da tenkte jeg på scirocco eller A-frame.
  14. Noen som har gode tips om lading/kruttype til 308win med swift scirocco. eller A- frame.
×
×
  • Create New...