Jump to content

msyncron

Members
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by msyncron

  1. Hei! Har 320 med dc 50. Vil det være fornuftig å oppgradere til alpha 100 med t5? Her går d i fuglejakt.
  2. Har prøvd, men får ikke svar..
  3. Noen som vet om det er mulig å få tak i?
  4. Er det noen som er kjent utpå der?
  5. Den e grei, men må skaffe seg ladepakke å ha med seg da.. Men man får inn 4-6 timer film på 1 minnekort?
  6. http://www.naturogfritid.no/115050/Opti ... y+8x26+PRF" target="_blank Noen som har noe å si om denne?
  7. Godt poeng. Det blir 6 sesongen med toppjakt i øst Trøndelag(Sverige) nå i januar, Og enda ikke skutt 1 fugl. Til sammenligning, ble det med flere tiurer i høst På den ordinære jakta med fuglehund..
  8. Ok, da bers det på Xxl i morgen å få byttet inn! Hvor lang videotid har man på 32gb full hd? Kan vel være en fordel å ha 2 minnekort om man skal på tur..
  9. Stemmer det. Fungerer ikke uansett. Jeg fant noe om st flere plages med 64gb. Kanskje maks er 32gb?
  10. Jeg trodde det var stikk motsatt, at nasjonale regler forbudte toppjakt, Men at enkelte grunneiere ikke håndhevet det og sa d var ok..
  11. Hei! Jeg fikk et +2 til jul av samboer, men får ikke det 64gb kortet til å fungere. Er det for stort?
  12. Hei. Mange snakket i sånn klikktårn på kikkerten, for å skyte på avstander lengre Enn d man har skutt inn på. Kan noen forklare dette litt nermere, hvor man får kjøpt og hvordan det brukes?
  13. Enig ko stens. Vi rauk på -36 nå i helga i jemtland, første Dagen. Ikke ei fjær. Ikke ræv,ugle,elg noe. Dagen etter -5 og vind. Ikke ei fjær da heller. Vi jaktet i et område som er et trekkområde for tiur. Om høsten finnes det ikke noe der. Men om vinteren er det som Regel mer enn nok. Men i år kom ikke snøen før en uke siden, Så saman sier det har ikke vært nok vinter enda, så Den hadde rukket å flokke seg. Den har jo spist Blåbær til midten av januar...
  14. har prøvd litt forskjellig av sokker... Men, ingen fungerer bra nok... TIPS? Mottas med stor takk...
  15. Jeg møtte kullene oppe i fjellet. Dvs, jeg gikk i terreng med lite vegetasjon, der var det lite. Så kom jeg inn i bjørkekjerr med smågran/tettvokst sådan, der sat kullene. Noen små flekker med snø var det og i disse pullene. Det er nesten så man kan spekulere. Møtte og en orrhane laaaangt til fjells....?!?!
  16. Noen som har vært mot fosen i år? Skal en tur oppi verrafjella på søndag...har hørt rykter om bra forekomster enkelte plasser. En kamerat var på jakt i dag. Flekkjakt. Trodde han. Rypa satt bsolutt ikke på flekkene, men alle andre plasser enn det som er naturlig når den er så hvit som nå... e d muli...
  17. Har en tendens til å sitte mye på berge og hvite slepper I berga. Reinsdyrlav i høyden etc. Generelt sitter de vel høyere nå utover?!
  18. Vil nevne i samme slengen at vi gikk oss opp i mange og store Kull rett over grensa fra lierne. Og det er samme fjellparti, men utilgjengelige Parti... De som jaktet ut fra helikoptertransport I august kunne fortelle om flere hundre ryper hver dag...
  19. Hei. Settertispa på 2 år begynte med tjyvreis på jakta. Dette har ikke vært tilfelle før. Kan været spille et puss? Det var skikkelig mye vind og hunden sto 2m fra rypene.. Kanskje var rypene utolmodige?
  20. Vedr indre nord trøndelag så er det variert. Jeg har vært i et terreng med middels minus med rype, og god oppsving i skogsfuglen. En annen kamerat har vært på et terreng i lierne 1.periode, og sett noe voldsomt med fugl. Så, konklusjonen er nok en gang: Kom dere ut!!
  21. Sei du det ja, mot øyenskaveln eller?
  22. Hei. Er selv fra nord Trøndelag, og forrige uke var ikke gunstig Mht kyllingene. Nå skal det sies at de aller fleste har blitt flygedyktige innen 15 juli, da det er lite omlegging i år. Jeg tror vi går mot et middels rypeår ( og det er jo bra). Vedr skogsfugln hadde den ultimate forhold de siste to ukene på mai. 25 grader og masse klekking av insekter. Så den røya som har berga fra reven har store kull sier rapportene... Jelan1a: i hvilke områder har du ferdes i? Det jeg vet om var i et område i Verdal og opp mot Grong ...
  23. OK...håper bare ikke snø og jævelsmakt skal ødelegge for hundene.... flere som sier dette er områder som rypene kommer ned til fra hattene rundt omkring... Fint rypeterreng er det ivertfall!
  24. Hei. Vi ska være i nåvasshytta. Har fisket mye på isen der som liten, Kunne huske en del flaksende hvite vinger. Hvor du mener vi bør legge ruta? Mot rypkleppan, eller inn mot djuptjønna/fjellskjækra, alternativ rett nord oppover mot ståggåtjønnin?
×
×
  • Create New...