Jump to content

OleEinar

Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

About OleEinar

  • Birthday 10/11/1990

OleEinar's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. OleEinar

    Kuiu

    Jeg har prøvd disse klærne nå høst, Talus bukse og Chugach jakke. Størrelsesmessig er disse lik annet jeg bruker, buksa er kanskje litt trangere. Bruker str 36 i bukse og XL i jakke (er 183 cm og 95-100 kg). Anbefaler deg @G.Larson å lese litt på reviews på nettsidene til KUIU. Der legger folk ofte ut sine mål, i feet og lbs vel og merke, men dette hjelper google deg å finne ut av. Ellers har de vel en slik størrelseskalkulator du kan prøve deg på. Jeg kommer iallefall til å kjøpe mer av disse klærne, Chugach er en lett regnjakke (virker knall), men kunne tenke meg noe som puster litt på de dagene med uten/lite regn. De har 15 % rabatt for å melde seg på nyhetsbrev for tiden.
  2. Årets og vår første mår (1,5 kg), tatt i aasbøfelle på hareskrott dynket i honning. Mange spor i område rundt fellene, så håper på mere fangst neste fellerunde.
  3. Hei alle NES eiere! Fattern er på utkikk etter svarthund til elgjakt. Jeg er lurte derfor om det var noen her inne som har, eller venter valper Bør helst være i Trøndelag.
  4. Godt å se at gamlebørsa går som den skal
  5. Flott Jibrag! Da er det bare å lade opp til neste års gaupejakt, må vel sette liv i tråden igjen da.
  6. Legger til et bilde av gaupa som ble skutt sist helg i Åfjord
  7. Da er det vel bare å vente på tilleggsdyr da..
  8. Var en stordag i Åfjord i går ja Det er virkelig arti når man får fortjeneste for alt arbeidet som blir lagt i sporing i de sene nattetimer. Også greit med god kommunikasjon med andre gaupejaktlag, så når man endelig har fått ringa gaupa er det mer enn nok mannskap til å dekke ringen. Og når det klaffer som i går, ja da er gaupejakta virkelig værdt slitet
  9. Kan ikke si noe annet. Det skal sies at jeg ikke har fått sammenlignet smellen sammen med noen andre dempere. Har prøvd å skutt med bl.a A-Tec Maxim i 6,5 før, og kan ikke si at jeg merker noen forskjell igrunn. Rekylen er helt fraværende iallefall.
  10. Kjøpte ny demper fra Finland nå i høst. Finnes ikke på det norske marked enda, såvidt jeg vet. Lette og forholdsvis korte dempere. Jeg kjøpte den ene teleskopiske modellen de hadde; Jaki Classic. Den veier 380g og bygger 10cm inn på løpet og 10cm ut. http://www.jaki.fi/default.asp?id=74〈=9
  11. Da var Jaki Classic montert på rifla Ferdig tilsendt, fortollet og montert av børsemaker kom totalprisen på 2600,-, noe som jeg synes er en veldig fin pris. Har bare fått til å skyte den inn til nå, da elgjakt sto på timeplanen hele helga. Men kan ikke si noe annet enn at jeg er fornøyd med resultatet, samt noe spent for hvordan kvaliteten er. Kan ikke si så mye mer før jeg har fått skutt mer med den. Fra elgpost i helga.
  12. Kjøpte en Meopta Artemis 2100 3-12x50 fra Alex i Eurooptichttp://www.eurooptic.com/. Meget fornøyd med kikkerten, og prisen havnet under 4 lapper ferdig tilsendt og fortollet. Men de nye Zeiss Duralyt er heller ikke å forakte
  13. Hvilken model av JAKI var det du kjøpte? Og denne var frontmontert ikkesant?
  14. Det står selve lengden på demperne, minste demper på 15cm til største på 20cm. Korte dempere, og sikkert frontmontert av den grunn. Eller?
  15. Er demperne frontmontert eller teleskopiske? Ut i fra bildene på hjemmesiden ser de frontmontert ut..
×
×
  • Create New...