Jump to content

joakimn

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by joakimn

  1. Hei! Noen her som kan hjelpe meg med et skjema på nettet så jeg får målt opp min sikabukk? finner ikke skjema noen steder og poengkrav til medalje! Takk
  2. Jeg har jaktet der i over 10 år, så jeg er veldig kjent der oppe og har prøvd lokking en del.. Brunsten er alltid tidligere der oppe, så det fungerer ikke særlig bra i jakta, men i juli er det veldig moro noen gangern. Si ifra hvis du lurer på noe
  3. Nja, den kan komme på lokk, men begynner å bli litt seint, så jeg ville bare ha sittet rolig å satsa på at bukken kom. Men det skader ikke å prøve.
  4. Usikker på poeng, men ja 200 poeng +/-
  5. Se dissa sinnsyke bukkene skutt i ungarn iår!!
  6. la den drøppe ferdig og evt vente i 2 timer etter koking så taper den mellom 10-20% spørs hvor lenge etter koking du veier den.
  7. Fantastisk bukk! Moro med sånne gromme bukker som det der! Men langt ifra no verdensrekord:P Sett bilder fra ungarn iår, skutt flere på 1kg gevir og oppover, blant annet en på 2 kg!!!!!! helt sinnsykt! men da ser de ut som en gammel urhjort av no slag.
  8. den er nesten gull bare på vekt vetu:P hvis den ikke er det:P stengene er 22 og 23 hvis jeg husker riktig.. skal se om jeg får tak i flere bilder.
  9. sånt kan man se etter mye erfaring med store bukker.. ikke så mye tvil her.. mye masse, så denne får enormt mye poeng på vekt, så får den for rosenkranser, farge, perler, regelmessig skjønnhet.
  10. Kameraten min skjøt en fantastisk og spesiell gullbukk ikveld på ytterøya som vi jakter bukk! Gleder meg å dra dit på fredag å jakte bukk!
  11. Enig! La de mindre gå! Hva skal man med en spissbukk på veggen når man allerede har et par av dem! Er det en kjempe jaktopplevelse så kan man skyte de, men jeg skyter aldri spissbukker eller mindre gaffel bukker lengre.
  12. Her er bukken jeg skjøt tidlig på morgenen 10 august. Fått den på plate allerede.. Pen 6! Taggene fremover er 12 cm lange!!! Sølv eller bronsebukk. Sako 75 - 30.06 med 13g norma oryx
  13. Han til høyre heter Kristoffer.. God jaktkompiss! han skjøt noen bra bukker han også. Takk for gratulasjoner
  14. Hvis det stemmer at bukken til venstre er sølv, så er det ingen tvil om at det er gull! Gratulerer! flott bukk! Var i polen i forrige uke, skjøt 2 sølv og 1 bronsebukk der, samt en del andre fine 6 takkere.. Fikk også en veldig pen 6 takker idag tidlig som går til sølv tenker jeg. Bilde kommer ikveld når den har bleika ferdig:)
  15. takker! Den største min som gikk til sølv veier 490 hel skalle, den nest største som også går til sølv veier 445 hel skalle. Mens den 3 største som går i bronseklassen veier 410 gram hel skalle. vi hadde prisliste ifjor på antall gram, og det ble dyrt, vi fikk gudskjelov fastpris iår. så bukkene ligger i div.grupper. F.eks: 150g - 250g 251g - 399g 400g - 500g 500g ---> Så denne dyreste klassen lå på 7900 danske kroner. De andre gruppene noe billigere. Faren min er norsk representant for Aurorajagtrejser.dk Så vi dro igjennom de.
  16. Jeg å 2 kamerater var i Polen og jaktet 8 økter fra 1.august til 5.august. Vi skjøt 16 bukker. Jeg var så heldig å få skyte 1 bronse og 2 sølvbukker! Knallstart på jakta!
  17. Drar til Ytterøya imorgen (onsdags kveld) for å sjekke ut bukkene jeg kan skyte når jakta kommer:) Klarte ikke vente til 10 aug. Så kostet på meg en bukketur til Polen med 2 andre den 31 juli. Skal skyte ca 15 bukker på 4 dager:) Bilder kommer!
  18. Meget pen den der, Går bare og venter jeg oxo nå, ferdig med alt på banen, men tar noen xtra turer for få trent litt. Pen bukk! lukter sølv utifra erfaringer.. Spørs på vekta på skallen osv... Men absolutt skytbar! ;D
  19. Pen bukk! lukter sølv utifra erfaringer.. Spørs på vekta på skallen osv... Men absolutt skytbar! ;D
  20. Kjøpte denne filmen idag av Kristoffer Clausen og det må jeg si!!!: Fy f**n for en sinnsykt bra film! å kunne filme disse sky dyrene så bra, mens man i tillegg skal skyte de, og på disse korte holdene! Det er imponerende spørr du meg! jakter selv hjort, så vet hvor vanskelig det er! Godt jobbe Kristoffer! Kjøpte filmen idag på XXL
  21. Den tredje da? Glemte bare å skrive 3:P er en gull dette å på 163 poeng hvis jeg husker rett:P
  22. Her har vi 2 gullbukker fra ytterøya der jeg jakter bukk. Sånn skal de se ut
  23. Noe som er sinnsykt effektivt er å ha 2 høyballer med ca 5 meter mellomrom ute på et jorde! Da vil mange mus løpe intenst imellom disse 2 høyballene og dette vil da være et paradis for reven! for dette vet han om:D kjempe effektivt!
×
×
  • Create New...