Jump to content

utsikt

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

utsikt's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som ha erfaring med å montere kamera på våpenet? Evnt. kamera type og pris...
  2. Jeg har en Petit, tispe 15mnd gammel, som jeg prøver å få igang å jage. Vi har vært 5-6 ganger i skogen i år etter båndtvangen var slutt. Men jeg har problemer med å få ho til å søke:( Hun har et søk på ca 20 meter, men kan hvis det er litt lukt gå ut 100-150 m. Jeg har prøvd å sette meg ned å lese avisen, men hun bare legger seg ved siden av meg. Når jeg går med hun, så går jeg VELDIG sent, og stopper å venter på ho bare hun er bak en busk(Går ikke videre før hun er kommet inn til meg) Er det noen som har noen forslag til hva jeg skal gjøre? Mulig jeg er litt utålmodig, men jeg føler at hun burde ha et større søk? Hun tok ut et Rådyr på lørdag, og hun jagte i 2,5 timer så ho har definitivt skjønt hva ho skal:)
  3. Skal til å trene en unghund(PBGV), ca 15 mnd. Hvordan skal jeg begynne? I vår gikk jeg en del med hunden å sporte etter rådyr, og det gikk veldig bra. Hun viste veldig interesse og sporte veldig greit. Nå skal jeg slippe, å lurer på hvordan jeg kan påvirke søket. Jeg har en gammel Dachs, som er en skopusser, så derfor vil jeg prøve å få et bedre søk på unghunden. Er det noen som har tips?
  4. Jeg lurer på å kjøpe Topo Eiendoms kart, men jeg har 2 stk. Garmin Astro 220 som jeg skal ha grensene inn på. Noen som vet om det går å kopiere de over på begge, eller må jeg kjøpe 2 stk "eiendomsbrikker"?
  5. Er det noen som har prøvd den nye DC40? Har skjønt det er kode på halsbandet, betyr det at du kan stenge ute alle de andre hundene som du ikke vil peile? Vist ikke er det vel bare de som tyvjakter som har fordel av denne Går det, å bruke den sammen med den gamle motakeren?
  6. Dette skjønte jeg ikke, gidder du å forklare det
  7. Takk for raske å fornuftige svar
  8. Når er det da fornuftig å begynne treningen? Jeg har akkurat fått en PBVG valp på 8 uker.
  9. Men dere mener det ikke er et problem å få hunden til å jage etterpå?
  10. Lurer på om det er noen som har en mening om å trene en valp til ettersøkshund før den har begynt å jage? Jeg føler mange sliter med å hunden til å jage etter den er trent til ettersøk. Har en Basset valp selv, som jeg vuderer å få godkjent. Håper å høre litt forskjellige meninger om det!
  11. Jeg har sjekka med en dyrlege, som mente agria var vanskelig å få ut noen penger ved skade.
  12. Noen som vet hvilken forsikring det er lurt å ha på en jakthund? Den gjennom njjf er jo billig, men stopper når hunden er 8 år. Går det da å forsikre hunden på nytt i fra den er 8 til den er 10 år?
  13. Skal kjøpe Astro, er ikke dette en grei pris? http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=19566268
×
×
  • Create New...