Jump to content

Østengen

Members
  • Posts

    940
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Østengen's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

16

Reputation

  1. Jeg leter etter en "stock pack" for å legge på litt høyde på kolbekammen samt for å ha, om mulig, litt oppbevaringsplass. Har sett på div. utenlandske foraer at Triad Tactical er godt likt. Noen som har testet disse? Andre anbefalinger?
  2. https://javelinbipod.com/collections/bipods/products/javelin-pro-hunt kikka på den?
  3. Noen som tar på seg dette/vet om noen som tar på seg dette?
  4. Ja, det var det jeg siktet til Basert på hvor enkel koden til et slikt system (bør) er, tipper jeg det er snakk om sensorfeil. Ev. feil på selve VFDen.
  5. Slik jeg tolker det du skriver, er det frekvensomformeren som styrer systemet, uten bruk av en diskret PLS? Hvordan gir vogna posisjonsfeedback til styringen? Endebrytere? Noe analogt?
  6. Jeg hadde samme problemet på trap-banen. En instruktør fortalte meg at til tross for at det ser ut som om at dua går loddrett oppover, gjør den sjelden det, så for min del ble løsningen at man også måtte ha en horisontal vektor i svingen for å dra "gjennom" dua. Hvis det gir mening? Altså at bygene ofte traff rett til høyre eller rett til venstre for dua, men i riktig høyde.
  7. Kan anbefale www.krale.shop/en De trekker fra skatt/mva fra prisen til norske kunder. Tollbehandlingen kom på 200-300 kroner mener jeg å huske
  8. Hei, har du fått denne? Hvordan er i så fall inntrykket?
  9. Skal kikke på denne! Min Diatal ZA 4x32 T* veier 281 gram på kjøkkenvekta Sett på de, men da begynner man å gå litt vekk fra konseptet "enklest mulig" Til storvilt, hva ville du valgt av disse forstørrelsene?
  10. Østengen

    Brno rifle

    Vet ikke om det lar seg gjøre i dag, men jeg kjøpte for et par år tilbake en Howa "barreled action", altså kun låskasse, pipe og underbeslag fra Jaktdepotet for 6500,- tror jeg det var. Den lever i en GRS Bifrost i dag, veldig fornøyd med den
  11. Som tittel sier, ment for bruk på jakt på Sørlandet på rifle med kort pipe (47 cm). EDIT: Fast forstørrelse da jeg vil ha noe som er så enkelt og lett som mulig, med en tilgivende "øyeboks" (noen kan sikkert rette på meg her).
  12. Østengen

    Brno rifle

    Ganske sikker på at det ikke finnes CZ550 i kort kasse? Er 30-06 lengde på de mener jeg.
×
×
  • Create New...