Jump to content

BJH

Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BJH

  1. I feltskyting får vi tro at feltregelverket gjelder, og her står det sitat; "Det er ingen begrensinger når det gjelder antrekk". B-)
  2. Nå er det meste klart til vår spesialfelt på Sessvoll den 12.juni. Løypa blir stort sett den samme som i fjor høst, og dere kan velge mellom hele 11 klasser å skyte. Vi kjører 6 manns lag og har korte avstander mellom standplassene, så hos oss slipper du å måtte bruke det meste av dagen på å gå eller vente. Foreløpig program og annen praktisk informasjon finner dere på hjemmesiden vår. Hjertelig velkommen! MVH.NOP Dal
  3. Sitat "boka"; 8.25.7.12.6. Kun skytterens eget kaliber og kuletype godkjenns som treff, dog skal det være hull etter kula i pappen. En hører folk sier så mye rart runt på feltstevner, så det gjør nok ikke noe om en kikker gjennom regelverket innimellom. Det siste tullet jeg hørte var at noen fikk poengtrekk for å ha for mange treff ( av samme kaliber)i egne figurer. En annen påstod at det var forbudt med kamo klær i felt
  4. Kanskje litt "semi OT", men savner noen ganger at standplassleder tar med se en skytter fra laget for å kontollere dømming og skriving. Jeg vet at utpå dagen blir jeg litt sliten, og da er det fort gjort å surre litt.Da er det fint å ha en som kan korrrigere deg, og som standplassleder ber jeg derfor alltid om en kan være med å kontollere dømming og skriving.
  5. Du har helt rett det er( og var sikkert) der, det var nok bare jeg som ikke lette godt nok. Trodde pistol NM var en av årets høydepunkter for fagkommite pistol, og at de ville sette dette på sin "forside". Det har de ikke gjort. Akkurat nå er det en "månedens profil" som er toppsak, med et bilde av ryggen til Tore Brovold som skyter med "lang pang"
  6. Greit nok at det kan ta litt tid å få igang krets sidene, men man bør da kunne forvente at noen sentralt brukte noen minutter på "forsidene".Noen klarte da å legge ut NM luft informasjonen.
  7. Det er trist å se at NSF nettopp har lansert en ny hjemmeside, men at de ikke evner å holde den oppdatert selv etter noen få uker i drift. Aktuellt under "pistol" der akkurat nå er Luft NM som var ferdig midt i april. Ikke et pip på denne siden om at påmeldingen til NSF pistol to viktigste "happenings"- NM for bane og felt har startet. Det er symptomatisk at jeg bruker denne kanalen til å kommunisere min misnøye også. Jeg vet ikke hva dere andre synes,men jeg synes det grenser til pinlig. B-(
  8. Dette handler nok ikke om forhold en normalt ville legge inn prostes på. Grunnen til at resultatene ikke foreligger her, er nok også en konsekvens av for dårlige rutiner ved på påmelding. Skulle ikke forundre meg om de sliter med grunnleggende ting som å påføre riktig navn, klubb, klasser og krets på den enkelte.
  9. Altså sendt til klubbene for at disse skal kunne kontrollere resultatet for den enkelte av sine egne skyttere I så fall håper jeg min klubb legger inn en skarp protest over mine antatt begredelige resultater, og forlanger at poengsummen bedres før den endelige listen legges ut. B-)
  10. Kanskje du kan hjelpe dem litt med å få ut resultatene Kjetil.Skulle tro en uke var tilstrekkelig
  11. Har du tenkt på hva som skjer hvis alle klubbene fikk en fra sin klubb til å møter opp kl.0700 og gjør det samme som du foreslår, altså melder på alle skytterne i sin klubb og bare stiller deg bakerst i køen igjen for så å melde alle sammen på en ny runde med en gang?
  12. Jada Henry, dette vil i hverfall sørge for at ingen kan melde seg på ny runde før de er ferdige med den forrige.Og slik unngår man at noen som ikke "kjenner systemet" må vente lengere enn andre på å få gå en ny runde. Kjør heller lag som ikke er fulle utpå dagen hvis det blir tynt med folk inne på vent. Prøv det på neste felt, så får vi se om det virker. B-)
  13. På Kurud i fjor høst fikk i hverfall ikke jeg lov å melde meg på mer enn en runde om gangen, og fikk beskjed om at det var +2timer venting til neste runde når jeg skulle melde meg på igjen.(og reiste hjem) De sliter i tillegg med andre problemer for å få ting til å flyte. B-|
  14. Her kommer en god løsning på ”snike” problemet som dere i Porsgrunn og forøvrig flere andre klubber har når det gjelder påmelding. Bruk et kort på hver skytter (ikke et ark med flere skyttere på som i Porsgrunn.) La skytterne selv fylle ut kort på det de vil skyte, og la de melde seg på alt de vil skyte samtidig. Lag en arkivmappe fra A til Å som påmeldingen legger resterende kort i, arkivert under første bokstav i etternavn, og i den rekkefølgen skytteren vil skyte. Når et lag er ferdig og leverer inn kortene, lages det et nytt lag med kort i fra arkivet på de navnene som akkurat var ferdige med å skyte. Vil en skytteren ha en ha en pause, eller bytte rekkefølge på den våpentypen en vil skyte sier denne bare i fra i påmeldingen. Dette burde etter min mening være ”standarden” på hvordan en organiserer feltpåmelding. Rutinen er laget at en dame som gjennom svært mange år sammen med sin mann har utallige påmeldinger som feltskyttere, og slik har hun sett på hva som fungerer best av systemer. Metoden er brukt ved + 20 stevner med mellom 250 og 300 starter pr. stevne og fungerer utmerket. B-)
  15. Du pleier vel å få kommandoen ”lading” etter at du har fått beskjed om å fylletønne magasin regner jeg med. Poenget er at standplassleder skal styrer dette og sørger for at alle våpen skal være tomme før lading og etter våpenkontroll.
  16. Må vel kanskje utvide det litt nå....
  17. Nja - nå er (heldigvis) ikke NSF enerådende lenger innen pistolskyting i norsk sammenheng, så å benytte antallet NSF skyttere som noe kvalitetstegn annet enn for at det er en høy andel NSF skyttere blir litt feil i mine øyne*... *Regner med at det siktes til antall konkuranseutøvere. Alle nevnte klubber utenom ESS i denne tråden er etter hva jeg vet "rene" NSF klubber. I fare for å måtte bygge på huset. Tror vel en kan samle alle aktive praktisk,siluett og western skytterne her oppe på "øvre" hjemme på badet hos meg uten at det føles trangt. Som aktive skyttere regner jeg de som jevnlig konkurrerer ute på stevner i sitt forbund.
  18. Det skytes utendørs i Sessvoll leir fra April. Aktivitetsplan for termin 2 finner du her; http://www.nopdal.com/termin%202%202010.htm B-)
  19. NOP Dal er vel den klubben på øvre romerike med flest aktive NSF skyttere. Noe som nok sier mer om de andre klubbene her oppe http://www.nopdal.com/ B-)
  20. Jeg har lest det du har skrevet. Jeg vil ikke ha flere regler jeg heller, bare at vi kanskje endrer litt på enkelte av dem, akkurat som du også er talsmann for. Regelverket blir ikke inneholdende flere regel mer med mitt forslag.Vi kan være enige om at feltregelverket kunne vært mer konskekvent og forståelig. Jeg synes også flere av ordlydene i feltregelverket inneholder alt for mye ordet "bør" og tilsvarende, som gjør regelverket litt ullent -men det er en annen diskusjon. B-|
  21. At feltskyting med ekstrapoeng for innersoner er begynnelsen på baneskyting i feltløypa, er som å si at Hurtig rev. og hurtig mil. er begynnelsen på feltskyting på banen. Hva er det dere som er i "mot" innertreff er så redde for? Jeg har ikke lest noe annet enn inngrodde fordommer mot endringer generellt i det dere skriver. B-|
  22. Ennå et forsøk til på understreke hvorfor ekstrapoeng for innertreff. Jeg er i år A skytter i fin og mil. Men det sier ingenting om hvor god jeg er som feltskytter, bare at jeg har rotet meg innom et par feltstevner i fjor med lette løyper. For ordens skyld hadde jeg ca. 30 starter i felstevner i fjor. Det at resultatet fra et stevne er gjeldende for opp/nedrykk, gjør at sikkert flere enn meg i år må skyte i en klasse en selv ikke mener å hører hjemme i. Dette problemet hadde vi sluppet hvis "mine" nevnte opprykks stevner hadde vært med ekstrapoeng for innersoner vet jeg. B-)
  23. Hvis ”du” er adressert til meg i ditt innlegg… Hvor har du det fra at jeg sier noe om å begrense tellingen av innertreff til en standplass Og ja, vi har et reglement som sier hva vi skal og ikke skal gjøre som du skriver. Det jeg spør om innledningsvis er jo ; ”Hvorfor står denne siterte setningen i regelverket i det hele tatt, og hvilke problemer kan det skape om regelverket blir endret til at det er lov å gi et ekstra poeng for treff i definerte innersoner på feltfigurer?” OG den siterte setningen fra regelverket er slik; "Innertreff kan ikke gi ekstra poeng” Så langt har ingen kommet med noen innspill på reelle problemer som ikke kan løses enkelt. B-|
  24. Unge Bromark! Du sier jo selv at du har som mål at alle dine skudd skal være i innersone når du skyter felt. I eksemplet du viser til lønner det seg ikke å ”fylle” standplassen, og derfor mener du at det å gi 1 ekstra poeng for innersone treff blir feil. Det at arrangøren i dette tilfelle har laget denne standplassen så klønete at det ikke lønner seg å fylle standplassen er vel ikke noe argument mot poeng for innersoner generelt? Jeg sier ikke at alle standplasser må eller skal ha innersoner, jeg mener at en kan åpne for at det blir tillatt. Forstår heller ikke hvorfor det blir vanskeligere å tolke innesone treff enn andre treff. At du heller skyter 60 skudd i vollen enn å dra på uapproberte stevner med ekstra poeng for innersoner var jo…….et tung slående argument….. B-)
×
×
  • Create New...