Jump to content

dreverhound

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

dreverhound's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har ikke fått med meg denne advarselen ang. oppdateringen av US modellene, så jeg måtte ut å teste etter oppdateringen. Det ble bare en liten tur med Astro 320 og DC 50 i handa, men heldigvis det ser ut til å fungere som før. Må nok teste mer for å være helt sikker. Software versjonene er 3.40 på Astro 320 datert 14.10.13, og 2.30 på DC 50 datert 02.12.13. Jeg deler bare mine erfaringer og oppdateringer gjøres på eget ansvar.
  2. Oppdatering av DC 50 er nå tilgjengelig. Programversjon 2.30. "Fixes occasional jump in reported dog position". http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=6435" target="_blank" target="_blank" target="_blank En kamerat opplevde dette at hunden plutselig hoppet flere km på peileren, og da jeg skulle sjekke om det var oppdateringer for DC 50 for ham, var det nettopp en oppdatering som fikset dette. Har ikke opplevd dette selv, men like greit å oppdatere og få fjernet barnesykdommene. Jeg brukte Webupdater og USB kabelen med ladeklipset på halsbandet og koblet til PC. Enkelt og kjapt å oppdatere. Dette var amerikanske DC 50 så usikker på om oppdateringen gjelder nordisk utgave. OBS! Refererer til advarsler ang. oppdatering US modellene og vil informere om at oppdateringer gjøres på eget ansvar.
  3. Dette skjedde bare en gang med min DC-20 og da var det bratt og tett skog. Har brukt den mange ganger etterpå uten å merke noe annet galt. Men siden flere mente det kunne være brudd på jordingen til VHF antennen måtte jeg sjekke dette og det var det faktisk. Har nå lodda på plass igjen og satt på ny antenne. Måtte teste i kveld og den fungerte fint de 5 km jeg kjørte. Om spørsmålstegn i bevegelse uten logg skyldes antennebrudd eller dårlige satelittsignaler er jeg fortsatt usikker på, men tror det er lurt å sjekke av og til for brudd på antennefestet. Og enda lurere er det nok å bytte til en fleksibel kabel frem til festet.
  4. Har vært ute for dette selv et par ganger. Etter en times peiling kom det frem på skjermen et spørsmålstegn som beveget seg uten å lage loggspor. Avstanden til hunden var da 600-700 meter. Da hunden kom inn igjen på 50 meter kom riktig tegn og logg tilbake. Trodde da det var noe galt med hånddelen. En annen gang dette skjedde var vi to som peilet hunden samtidig, og det var da en annen sender også. Begge fikk spørsmålstegn som beveget seg og ingen logg. Dc-20 på ryggen i jægerens joker i begge tilfeller. Det kan ikke være noe galt med hånddelen siden begge fikk det samme. Kunne se at com. signal var bra men gps signalet på dc-20 var på laveste nivå. Terenget var veldig bratt og mye tett skog der signalet falt ut. Da hunden hadde vært på et åpent flatt område en stund fikk vi begge riktig tegn og logg tilbake. Jeg er ikke sikker men tror det kan skyldes at gps signalet på dc-20 blir for svakt og den kan derfor ikke anngi nøyaktig posisjon. Antennen til Dc-20 satt godt fast i begge tilfeller. Begge hånddelene er oppgradet til firmware versjon 2.6. DC-20 er ikke oppgradert. Har ikke opplevd dette før oppgradering heller og har brukt den flittig i over ett år.
×
×
  • Create New...