Jump to content

sjorover

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

sjorover's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Skruer som sitter godt trenger juling,mye juling...Du har vel en skrutr som passer godt som du kan slå på.Gi den noen harde slag,og spray.gjanta flere ganger om nødvendig. Hilsen en som har levet lenge.
  2. Det ka du også.Normalt så har du under 1,ett tall som de går ut fra.Har du høyere verdi,da vet du------.
  3. Hvor mange av oss skyttere står i dårlige innendørsbaner i vinterhalvåret?Er alle klar over hvor farlig det er.Blyforgiftet det er vel et ord som er kjent for de fleste,men de vet kansje ikke hvor farlig det er.Alle skyter ikke like mye,noen skyter kansje en til to ganger i uken i dårlige lokaler,dårlig avsug,lite tilførsel av ny luft.Jeg tror mange har kjent søtsmaken etter en skyttekveld.Ta en blodprøve etter innesesongen er slutt.
  4. Jeg har ingen erfaring med Kimber, men jeg har lest så ymse om det merket. Er det riktig at Kimber (i hvert fall tidligere!) har hatt litt problemer med kvaliteten. Er det bare en urban legend, en fjær som har blitt til fem høns e.l.? Jeg synes nemlig Kimberene ser riktig så fine ut ... Ja!kimberne er riktig fine,kjøpte meg kimber nå i vinter,jaktdepotet.Rett ut fra esken,går det bra.Veldig bra pressisjon.Har ikke hatt noe feilfunsjonering,holder på med prøveladinger,230 gr partisan fmj 45.Mottagelig fra andre kimbereiere cal 45,som har gode ladedata.
  5. Det er riktig det "kula",jeg tror ikke du vil bli plaget med varmgang under jakt med en kombi.Det er vel skjelden du skyter mer enn ett,eller kansje to skudd under jakt.Oppskyting til storviltprøve er tre skudd.Jeg bruker bare opne sikter,fordel finner raskere det du skal skyte på,ellers må du ha mye trening.
  6. Spør bøsselars,har hatt de tidligere.
  7. Det er mulig for en hver mann.Har du penger til å invistere til slikt utstyr ,og lere og bruke det.ok.Da kjøper jeg nok heller noen tusen kuler.
  8. Søk på google,der finner du mye,Dan wesson 44.
  9. sjorover

    1911 i 9mm?

    Kjøp Kimber på Jaktbepotet i Drammen,det har jeg gjort.Fungsjonerer fra første skudd,og pressisjoner er bedere enn jeg ventet meg.Cal 45. Helt topp.
  10. Ser ut som om noen prøver å lage nye lover og regler for oppbevaring av våpen sluttstykker og ammo?
  11. Har støpt mange tusen kuler cal 38,357,32.Av hjulvekter,vist du slipper de i kaldt vann,rett fra tanga blir de 7-8 prosent hardere.
  12. Jeg vurderte lenge hva jeg skulle kjøpe av 9mm.Hadde besøk av en som hadde med seg cz shadow.Den satt som den skulle i handa,god vekt,tyngdepungt.Den måtte jeg ha.Kontaktet Pedersen,s med forbederet avtr.Har skutt bare geco med den,god presisjon,fongsjonering.
  13. Det er mange forskelige S&W cal45.Har sett på winge våpen. Hvilken mod er det du henviser til. Ellers takk for tipset.
×
×
  • Create New...