Jump to content

brunst

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brunst

  1. Hvorfor gi etter bare for at noen har sutra over at holda var for lange ? Skal vi andre ringe rundt å klaga på at holda er for korte da eller? Trur faktisk de fleste syns det er morro med noe lengre hold, er nok jaktfeltløyper med nesten bare hagle hold. De som klager på lange hold og vansklige løyper, mener jo at løypene skal vera så lette at det omtrent er nok å møte opp for å få 30 treff. Da dom ringer for å sutre om lange hold og vanskelige løyper kan du foreslå at dom bruke tia på å trene i stella for å klaga
  2. 1/3 premiering er bare tull,blir alt for mye og dårlige premier. Mye bedre med sikkelig premie til topp 3 i hver klasse og heller trekke ut et par sikkelige utrekkspremier på start nr. Dissa listefyllpremia har vel folk nok av lel, pluss at premieutdelinga blir rimelig langteklig da det skal deles ut 30 premier bare i en klasse
  3. brunst

    BOJ 2011

    E2 og D1 skulle ivertfall vert fjerna i fra storvilten. Da dom sitter å skyter alt er det helt på tryne at dom skal delta i storvilten.
  4. Bever på 50m sitt blir det vel drøyt å belønne et skudd i vomma på dyret, å bomme med en halv meter på 50m sitt fortjener ikke poeng. Rådyr,elg og hjort på lange hold er det jo greit med treff i hele dyret siden mesteparten av poeng sirklen er innertreff, men på for eks et rådyr på 70m stå med 4-5 inn bør det ikke vera mer enn vital del.Når det gjelder de boe skivene så er jo de bare helt idiotisk laga, skiller jo ofte bare en 1cm fra innertreff til bom, synd dom er laga sånn for dom er jo fine å skyte på ellers.
  5. Stevnevinner på 132 poeng . Var det full storm på vestlandet i dag eller?Detta skal jo ikke vera mulig
  6. yeah right!! Ja så du mener at folk der du bor heller vil ha flokker med ulv flyende rundt husa i stede for noen LIVSFRLIGE elger? Hva ønsker egentlig bønda hos deg å gjøre som de gjorde før? Ja elgen beiter på skog, men eter ulven opp elgen å bønda ikke får inntekt på elgejakt så blir vel ikke sutringa mindre vil jeg tru!
  7. påvirker blekinga vekta på skallen? Siden du venter med den til etter oppmåling
  8. Å sitta i låven å skyte hjort på jorde om natta her vel ingen ting med jakt å gjøra. Å skyte hjort på et jorde er vel samma prestasjon som å klare å få en fisk i et garn
  9. Er nok no tenner som er blitt blanda her. 1,5 åring på 225kg har jeg ingen tru på
  10. Noe så dumt gå litt nærmre ja bak øre på der ja norlendinger på sitt beste. Er vel like greit om han der pensjonerer seg som elgejeger!
  11. Typisk snuten har så lite å finne på at dom skal brukte tid og ressuser på å ta noen ungdomer for å jakte gjedde! Snuten slutter aldri å imponere!!
  12. Hvor bor du? Har du tenkt tanken om at alle ikke kan gjøre dette der de bor, selv om du kan? Jeg bor langt ute på bygda selv, og er ikke værst stilt sånn sett, tror jeg men det du foreslår kunne ikke falle meg inn. Skulle jeg begynne å skyte inn i lys fra bilen på jordet hos naboen, så tror jeg fort en av naboene hadde ringt til noen som fort kunne ha hentet alle mine våpen......Skudd etter mørkets frembrudd er i store deler av landet ikke populært heller. Rare greier egentlig......eller kanskje ikke. Ja til innskytingsmuligheter på stevne, for de som trenger det. Jeg møter opp med innskutt rifle på stevne, da jeg har mulighter ellers til å skyte inn. har ikke sagt at du skal skyte utafor husveggen til nabon om natta.må en skyte etter at det er blitt mørkt kjører jeg innpå skaugen der ingen hører meg.det kreves faktisk en del plass og mannskap for å arrangsjere et stevne ikke så lett å skaffe 30 frivillig. har vert med på stvner del stevner de siste 5 åra ikke vert innskyting skiver der jeg har vert bortsett fra nm, har da ikke hørt at noen syntes det har vert no problem.
  13. må vel gå an å bruke fantasien litt er vel det minste problem å få skyti inn ei børse trenger vel ikke å kjøre milevis for å komma deg på en bane. du har sikkert en skogsbilvei eller et jorde i nærheten der du bor som du kan setta ei skive i snøen å skyte inn er det mørkt bruk bil lysa å skyt inn. er ikke alle steder det er stevner det er plass til innskyting heller så blir for dumt å klaga på at dom som lager stevner ikke har laga et spesial opplegg for dom som ikke har giddi å skutt inn børsa si,det neste blir vel at dom skal lade for dere å!!!! Unødvendig sitering fjernet. Kjell Olav
  14. trur ikke dom har kommi ut av steinaldern i østfold ennå! dom klarte jo ikke å få ut resultater på nm en gang data og internett er nok litt for nytt for dom!! er jo bare tragisk at ting kan verra så amatørmessig i 2010!!
×
×
  • Create New...