Jump to content

22-250 rem

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral
 1. Hva skjer med krutt som står i dispenseren på pressa og blir eksponert for lys over en lengre periode?? Må det kastes eller kan det brukes ??
 2. Takker for svarene. Da bryr eg meg ikke så mye om problemet og kjører på.
 3. Hei. Lader 22-250 REM og bruker Forster bench rest die set. Problemet er at eg får variasjoner i COL, ladet litt i kveld og måler en variasjon på 0,38 millimeter på ferdigladet patroner. Er dette normalt ?? og hva gjør eg i så fall galt ?? Takker for svar.
 4. Henta min 455 American på torsdag, Innskyting på fredag hjemme i hagen (25 M) med CCI Subsonic. Tok rifla med på jobb i dag (lørdag) og resultatet ser dere. Kan ikke skjønne hvorfor eg ikke har kjøpt en 22LR for lenge siden
 5. Er bare 6 hull i tønna på min 627, eldre modell kanskje ?? ikke vet eg. Om noen kan fortelle meg litt om historien til denne modellen så er eg glad for det.
 6. Prøver å legge ut ett bilde av min S&W 627 target champion her. Lurer på om det er ett brukandes utgangspunkt for å bygge en PPC revolver. Har skjønt at skjeftet og baksiktet bør byttes. Kjøkkenvekta viser 1440 gram, PPC revolvere er vel litt tyngre enn det, men våpenet skal jo brukes til felt også da, så det får bli den gyllene middelvei når det gjelder vekten. Ser på en annen tråd her at 105 grain SWC er mye brukt men satser heller på noe rundt 130-140 grain, er svak for SWC hehe. Kjøpte våpenet fra hunters house tidligere i år, er svak for revolvere der tønna ikke er flutet.
 7. 22-250 rem

  1911-tråden

  Legger ut et bilde av min første pistol. Det er en Series 80 Colt mk IV Gold Cup National match. Kjøpte den brukt av en i pistolklubben. Den har tunet avtrekk, åpnet magasinbrønn,større beavertail, fikk også med en extra pipe med kompensator, og 4 stk magasiner. Han eg kjøpte den av hadde også kjøpt den brukt, og da var den blitt forniklet og glassblåst. betalte 6000 kr for den pluss 1400 kr for 900 stk hjemmeladet skudd. PS kjøpte også en Morini CM 22 av samme karen.
 8. hmmm,lufter en tanke her, hvordan er det å få en NO 1 til å bli en kråkesprenger og langholdsbørse, er klar over atte kanskje ett av problemene sannsynligvis blir å få stabilisert kulene i og med att langholdskuler er lange og tunge og kråkekuler er lette og raske, hmmm kanskje det må bli ett pipeskiftsystem, en pipe for lette kuler og en for tunge kuler eller ?? spytt ut folkens, eg er åpen for alle kommentarer og forslag, er åpen for kalibeforslag men er sugen på 6,5-284 så har man muligheten for en hjort og to på bøen.
 9. Eg takker for hjelpen Hans Kristian,pipa er 55 cm fra der den kommer ut fra låskassen,eg har lest hele tråden flere ganger og synest det var ikke såååå mye ladedata men nå har eg ihvertfall litt å ta utgangspunkt fra,er det stor forskjell på N 135 og N 140?
 10. Rifla er M 98,skal finne frem tommestokken og måle pipa når eg kommer hjem fra jobb
 11. Tenkte og starte med Hornady interlock 200 grain,men er interesert i tabeller for dei fleste kulevekter.Fikk børsa for noen dager siden og vil jo eksperimentere endel til eg har noen godladninger med et par forskjellige kulevekter,ser for meg en 200 grain kule til rådyr og en 250 grain kule til elg og svin,eller en kule mitt i mellom (225 grain) til alt vilt. starter med VV N 140, Fant en link til VV sine tabeller men fant ikke 358 win
 12. Eg ser at 358 win tråden har havna litt i "bakleksa".Så eg løfter den noen hakk opp. Innvilget søknad i cal 358 win kom i posten for noen dager siden,har prata med våpenbutikken og har videresendt søknaden til butikken så nå blir det pipeskift på den brukte børsa som eg var og fikk satt til sides for meg for en måneds tid siden.Gleder meg ikke eg nei,åneida blir bestilling av hylser, kuler og diesett til uka
 13. Hallo folkens Eg nevnte tidligere i denne tråden at eg vurderte og kjøpe ei rifle i cal 308 win for å bytte pipe til cal 358 win Nå er rifla plukka ut og satt til sides for meg og jakten på et løp i cal 358 win er i gang,og der trenger eg litt hjelp fra dere om hvem som kan ordne meg ei pipe for ikke så altfor mange høvdinger
×
×
 • Create New...