Jump to content

O.J

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by O.J

  1. Hei på dykk. Eg sitt på nokre få bokser med ammo. 2 opna øsjer med 9mm tysk. 1 uopna. 5 pakker med krag (trur det er tiltenkt krag) 6,5mm. Ønskjer å verte kvitt dette. Er dette noko som folk har interesses av,eller er det berre å gi det til sysselmannen eller trylle det vekk på fjorden? Er jo totalt uintressant for min del å bruke penger på å bli kvitt det. Om nokon har interesse, kontakt meg på PM. Har og noko uidentifiserte kaliber slengande. Held til i hordaland. Foto kan sikkert framskaffast om nausynt. Om nokon kan fortelle meg ein sikker måte å selge ammunisjon til samlere på, så eg veit det ikkje går til B-gjengen i oslo, så hadde eg vert glad. Er det eiget våpen kort for samlere? OJ
  2. Enten må jeg få meg briller, eller så har ikke svaret kommet enda. Er intressert i svar her jeg og. Har en del 38.spes som ikke har gått av etter utallige forsøk i revolverern. Vurderer dumping på havet, men er intressert i å høre hva andre gjør med slike problem. Er ikke intressert i idèer om bytte av fjærer og annen ammo. Skjønner teorien med å rotere en 22 for nytt anslag, men med senter slag nytter det vell ikke.
  3. Har litt erfaring med 22S, som var min 1. 22lr. Stortsett lik slik som jeg husker det. Spiser alt av ammo, liker ikke mye olje, grei og demontere, treffer der du sikter, men ikke noen match. Litt pga avtrekket og lite muligheter med grep. Smith leverer en i plastikk tre... Billige deler fra brownells. Hadde fiber optisk på frem siktet etter forrige eier, så det med breit forsikte kjenner jeg ikke til.
  4. søilen fikk i allefall inn forrige uke...
  5. Hm, dersom en tilnermet standard runde for Magnum felt er nok til å få en erfaren skytter til å blø, frykter jeg for mine egene hender. Tror eg styrer unna, og kjører litt mere "safe". Takker så mye for alle svar og all hjelp. Nå er det bare å komme seg avgårde å handle DanWesson model 44.
  6. OK. Takker for tilbakemeldingene så langt. Så kort summert så er det et greit (bedre?) alternativ en ruger sine SBH, og noe lunde i klassen som smith sine? Prisen er grei, og det er et helvette å få fatt i deler til den? Løp og kjøp?????? C.Patron: Hva menes med GC kuler?
  7. Hallo folkens. Er for tiden på jakt etter en 44 magnum til under 4000,- ettersom at bruken er heller begrenset. Snublet over en eldre dan wesson med 10" løp, med både singel og dobbel action. Husker selvsagt ikke hva modellen heter. Mitt/mine spm er som følger: Er dette noe å kjøpe? Hvordan er tilgangen på deler ol til disse modellene? Er det bygd på rammer fra smith? 3300,- for en brukt revolver av denne typen, er det for mye? Har dere noen erfaringer med disse? Er det noen spesielle feil eller problemer som er vanlige? Denne eksakte modellen hadde merker på tønnen etter "den låse pinne tingen som låser tønna" som jeg ville kalt det, (venligst en eller annen, gi meg det riktige navnet) har det noe å si? Sitter stor pris på eventuell hjelp som kan komme.
  8. galne john: Er det noen internett link til nettsiden "deres" og hva som trengs for å stikke innom? Bor i omegn og kunne tenkt meg å stikke innom etter nyåret, men ønsker ikke å bli kastet på dør dersom jeg mangler noe kurs eller bevis får å prøve klubben.
  9. hva er det som avgjør ett "skudd" i simulatoren? Er det selve klikket i våpenet eller er det noe på avtrekket? Er som sagt nordsjøen som er bruks området og jeg vet at i firmaet vårt er det barre å glemme noe plomberte våpen. Finnes det noen andre typer simulatorer som er gode på markedet?
  10. var akkurat innom nordy sin nettside og det står ikke så mye der om selve simulatoren og hvordan den fungerer. Håper dere kan hjelpe meg litt nå. Er på jakt etter en simulator som skal brukes offshore og står fast i merker og typer. Jeg leter etter en simulator som skal brukes både til rifle og pistol. Gjerne med nyttige programmer, vil gjerne slippe nintendo duckhunt og den slags. Er mere på utkikk etter vm program samt blinker for ski skyting... Er det andre merker eller typer simulatorer ute i markedet som dere anbefaler? Har pr d.d. våpen som avgir et lasr "blink" ved avtrekk, og kan dette eventuellt brukes? Er takknemmelig for alle tilbakemeldinger.
  11. linken til bergen pistolklubb ligger lengere oppe på siden. Er utendørs bane, 25 og 50 meter. Bra med stevner og aktivitet. At klubben stiller krav med 22 som første våpen er som sagt slik det er... Blir da nybegynner kurs på en kveld og siden organiserte treninger i nesten ett halvt år. Dersom du ønsker å låne våpen på stevner (grov kaliber også) tar du bare kontakt med anviste personer, og betaler for ammo. Uansett, der begynte jeg og mange andre. Kan anbefales.
  12. Takker for alle svar så langt. Tips til politiet tror jeg er nyttesløst, men er absolut noe å tenke på dersom det blir for pågående. Klarte jo å gi full adresse til enkelte som ikke trengte det, og dette er noe som jeg nok bør tenke på i fremtiden. Takker uansett for alle svar, og jeg er nok en av de nordmenn som ikke akkurat får diplom i norsk skriving. Svaret om yngere personer som prøver seg, er noe jeg ikke har tenkt på selv, og er nok høyst reelt.
  13. Hallo folkens. Driver for tiden å prøver å få solgt noen av håndvåpene, som ligger på finn.no. I den annledning tikker det stadig inn meldinger på mailen fra folk som er intressert. Men sammensetningene av mailene er så som så, og ofte ganske gøye å lese. Skal ikke dra alle under en kam, men 70% av de som sender mail har ikke gått grunnskolen i norge for å si det slik. Å få noen som prøver seg er greit, men nå er jeg lei. Er det flere her inne som har erfaring med useriøse kjøpere som sender mail som "jeg tar de. jeg betaler kontant. jeg skal se de før jeg bestemmer hvilken jeg skal ha, må du ha papirer ol." Er det mye uregistrerte våpen i sirkulering, og driter folk i omregistrering? Hva er det egentlig som skal til for at en leser skal skjønne at erverv tillatelse kreves? Hvordan reagerer dere på slike mailer når dere skal selge? Pleier dere å svare på mailene? Har i annonsen ikke lagt ut adressen min, er dette vanlig? Tar gjerne imot tilbakemeldinger på dette innlegget ettersom at jeg er meget usikker på hvordan beste og tryggeste måten å selge på er. Hilsen OJ
  14. evert: Takker for tilbakemelding innen topic, samt hint om "verktyg".
  15. Vesper: Takker og bukker for et kjempe svar, med personlige meninger og faglig forklaring. Fryktet en liten stund en overmaling, med beskjed om å slutt å tulle, lær deg heller å skyte. At E modellen er en FEG og at du ikke synes noe varme tanker om dette, kan være grunnen til at ingen har ønsker som mine, eller lave tanker om sin pp/ppk. TargetMaster: Jeg er av typen som sikter på det jeg vil treffe. Forlegging av sikte blir som å skyte i grusen for å treffe leirdua for min del. Jeg får det bare ikke til.
  16. Er det noen som har erfaringer med tuning av PP eller PPK? Har en original ppk som jeg håper noen kan gi meg noen hint til hva som kan gjøre dette til et bedre våpen. Skal brukes i spes felt, og slik som det er nå er det et sinsykt hardt avtrekk og faste sikter. Hva kan gjøres? Hvem kan det? Hva har folk gjort selv? OJ
  17. er sikkert nevn før i CZ diskusjoner, men jeg sendte i likhet med mange andre, min SP-01 til "baker`n" for arbeid. Er ikke shadow utgaven jeg har, men den kom ut av eksen som tjeneste våpen. Avtrekket var grådig langt med et skikkelig kryp. Når du trekte av var det så ille at du kunne se hanen krype bakover på SA før skuddet kom. Men etter en tur til børsemakeren til en veldig hyggelig pris, fikk jeg tilbake et helt annet avtrekk. Trekkpunkt med et kontant avtrekk og nermest ingen kryp. Kan virkelig anbefales.
  18. Har akkurat kommet opp av furte rommet etter å ha ladet mine aller første 98 skudd. Ble desverre ikke 100 grunnet problemer med pressen. Fant mange gode snutter på youtube om oppsett og bruk av min presse men ingen som tok for seg problemet med tennhettene. Fant til slutt denne med alternativ metode. Den er muligens postet før, men tror den kanskje kan hjelpe flere en meg....
  19. Kanskje en grunn til dette? Er nok ett mye bedre våpen, det samme er jo dyre 1911 modeller også...enn noe billig til noen tusenlapper....hvorfor spare hvis man skal holde på med dette en stund? Jeg har trent en jente en stund, og da hun skulle kjøpe våpen falt valget på en Pardini SP 22kal og GT6-9mm begge kjøpt nye, hun syns det var billig i forhold til en del av smykkene hun hadde men hun hadde sikkert ønsket seg en i rosa eller med noe annet stæsj på....uansett er hun superfornøyd med våpena siden de funker fra for henne.... K. Kva som er grunnen til at pardini er dyrere en CZ veit ikkje eg, og Targetmaster har jo som dei fleste veit prøvd dyre 1911, så kanskje han vil prøve ein billig 9mm til nokon tusenlappar. Kanskje spare nokon penger og... Men er jo madammen hans som vil handle og prøve. Kva ligger eigentlig ein GT6 i pris?
  20. ser sp-01 er anbefalt, men jeg har en eller annen ide om at den er ganske så bred over hoftene, så jeg tror innen cz er nok 75/85 modellene smalere. CZ har jeg selv troen på, og pardini er nok også bra (har ingen idè selv), men er jo en litt høyere prisklasse. I allefall det dobbelte.
  21. Lurer på en del ting jeg og... Er det andre modeller etter gp100 eventuellt før? For i mot dersom det finnes. Er på snusing etter 357 revolver og kjenner litt til 586\686 men vil gjerne vite mer om gp modellen.
  22. Hva skjedde til slutt her labrat??? Mente å ha hørt en fugl som snakket om en dewalt og noe kapping.... Hva ble slutt resultatet? Bilder.....
  23. enda litt OT... Hvordan er reglende for frakt av skudd. Sitter selv i bergen området, og slik jeg skjønner det er ikke posten åpen for frakt av ammo. Er det da tollpost som er en mulighet? Vist jeg skulle få ånden over meg, kan jeg da kjøre til østlandet for å hente 5000 skudd f.eks eller er det da merking som ADR?
  24. Ligger en erma 22 kaliber til salgs på finn.no. ellers så finner du nok en del ppk tilsalgs rundtom i norge. BEgge deler er kurante til spes felt mener jeg i allefall. Baby glock er jo også nevnt.
  25. O.J

    cz 75 shadow

    Så Winge har hylster altså. Kjempe greier. Takker for hjelpen!
×
×
  • Create New...