Jump to content

RR75

Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

RR75's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har erfaring med denne fra biltema ?
  2. Er det noen som veit om Russiskstøver kull eller som venter valpe kull ? Er det noen som har navn på seriøse oppdrettere av rasen som jeg kan kontakte ?
  3. Etter mange år som drever eier har jeg nå lyst til å prøve en annen rase. Jeg jakter Rådyr og hjort ønsker bikkje med masse jaktlyst, er det noen som har erfaringer med beagle på hjortejakt ? så vil jeg gjerne høre om dem.
  4. Jeg har sett noen har en slags sæle /vest som di har jaktradio på den ene siden og peiler på andre siden. Er det noen her som veit hva di heter og hvor jeg kan få tak i dem.
  5. Er det noen flere erfaringer med denne demper ? Er den like bra som Hausken og A-tec.
  6. springer er helt topp jeg har 2 hunder festet i samme springer det går kjempe fint.
  7. Jeg har en drever på nå 4 år ho jaget taus di 2 første årene, nå jager ho rådyr 1.5 til 2 timer å loser , er ikke noe kjempe bruk av målet men nå hører vi at ho kommer så fungerer til jakt du kan se.www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=7&t=9417 en tråd jeg startet når jeg satt å lurte på hva jeg skulle gjøre med bikkja
  8. Jeg hadde singel 8/12 i min hundegård ,den ene dreveren min svelget 2 stein og det blei en dyr sak hos dyrlegen da disse satte seg fast i mage /tarm system. Jeg har nå størelsen mindre å det fungerer fint.
  9. Skriv litt her på forumet da når du har testa demper.
  10. Henter frem denne tråden, er det noen som har fått testet denne Sonic 45 demper
  11. http://laagendalsposten.no/nyheter/fant ... -1.6070747 Står litt om det her.
  12. Da datt siste ho gaupa i region 2. så da er vel jakta over . Hvis ikke dem som styrer kvoter finner på noe lurt.
  13. Sitter og leser denne artikkelen lhttp://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hed ... /1.7514617 . Håper virkelig at den personen som skrev den trusselen får sin straff, er det noen her inne på kammeret som kjenner Odd Arne Ås og Halvor Sveen så få dem til å anmelde saken. De har mange som støtter dem i denne saken. Vi jegere må ikke finne oss i all dritten som visse folk slenger fra seg Gratulerer til alle ulvejeger med en vellykket jakt
  14. RR75

    www.rovdata.no

    Bra å se du engasjert TKT .Jeg melder fra når jeg ser spor eller katter når jeg er ute selv men setter ikke av dager for å leite, SNO her i Tinn gjør en bra Jobb, han er flink og ivrig. Jeg har fortsatt litt annen mening enn deg men det tar vi under jakta hvis du kommer til Tinn
  15. RR75

    www.rovdata.no

    Har du brukt tid på sporing å meldt fra om fam grupper i flere år, å så ser du at kvotene ikke går opp enda det fastsatte antall fam grupper i din region er nådd for lenge siden. Da gir man f... og mister trua på di som styrer kvotene.
×
×
  • Create New...