Jump to content

vegardap

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vegardap

 • Birthday 07/20/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Lurte på om Nån hadde tegninger på kasse til Fenn mk6.
 2. vegardap

  Blypatroner cal12

  Når kommer bly for salg i sportsbutikkene????
 3. vegardap

  Franchi falconet

  Hei. Noen som har forlenget kolben på ei franchi. Har kolbekappe lagre. Fins det noe mellomlegg. Trenger 1,5 cm til.
 4. vegardap

  Dye (igjen)

  Brukte speeddip på mine felle. blandet med parafin etter blandingsforhold på boksen. Har hengt i to uker i boden. de siste 3 dagene har jeg satt inn en varmeovn. Men de er enda ikke tørket. skal det ta lang tid for de blir tørre, eller skal de ikke tørke helt inn?
 5. tenkte på at det blei veldig kaldt når et stort vindu står åpent. selv om man har gassovn
 6. Lurte på hvordan dere løser vindu problematikken. Vinduet på vogna bråker for mye, hvis man skal åpne det når reven kommer på åta. Noen som har løsning eventuelt bilde av hvordan dere løser dette.
 7. Hei Noen andre som har hatt lignende problemer? Begynner å irritere meg over at astroen viser feil retning og avstand. Slår av og på begge enhetene og kalibrerer. Da kan det gå en time så skjer dette igjen. Hva kan dette være slags feil??
 8. hei Har akkurat kjøpt meg en 320. Skjønte ikke så mye av hvordan jeg skulle legge inn koordinater. har et kart med flere gps kordinater. men får feil når jeg skal legge de inn. har følgende kordinat: 33 w 620070 7603062 alle puktene starte med 33 w. hjæææælp
 9. http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=3866 Da va kamerae ditt komment
 10. Har en Schultz & Larsen Hardcore TMD 45 demper. Har gått en stund siden sist jeg renset den. Så modulene er ikke mulig å få fra hverandre. Noen som har samme probem? noen tips for å få modulene ifra hverandre??????????
 11. vegardap

  Viltkamera

  Takk for svar. skal prøve å legge ut bilde fra åta.
 12. Ok så et vill si at reven bruker hiet hele året.
 13. Er blitt bitt av revejakt basillen. Ser at folk jakter ved revehiene tidlig i jakta. Og lurer på hvordan folk går frem for å finne disse hiene. Eller om det bare er litt tilfeldig på tur man legger merke til dem.
 14. vegardap

  Viltkamera

  Hei har samme kamera. hvilket batteri bruker du og hvor lenge holder det? Plasserer du kamera langt unna ei eventuell åte?
×
×
 • Create New...