Jump to content

howa1500ss

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by howa1500ss

  1. Heisann, Jeg har ei Howa 1500 med long action, og vil gjerne bygge denne om fra hengslet underbeslag til magasin. Til short action-kassene ser jeg det finnes flere alternativer, men til mi børse i long action ser det verre ut. Ser at weatherby har et ombyggingssett med 3-skudds magasin, men skulle helst hatt 5-skudds magasin! Noen som vet om et komplett sett, evt 5-skudds magasin som passer til weatherby sitt ombyggingssett?? Fornuftig pris er et kriterie! På forhånd hjertelig takk!
  2. Når jeg surfet på nettet i dag, fant jeg en Krieghoff Neptun fra 1959: http://www.jagdhaus-halbach.de/de/Kommissionen-Drilling-KRIEGHOFF-Mod.Neptun_246143# Den har en hendel på venstre side, like over avtrekket. Hvilken funksjon har den, er det oppspenneren? Og er det løpsvelger eller sikring på toppen av kolbehalsen? Dersom noen vil lire av seg en forklaring på dette, er det flott!
  3. Jeg har hatt min Nikon Monarch 8x42 i 4 mnd, og har ikke funnet noe å klage på. www.foto-service.net var rimligst når jeg letet, den kom på ca 2500,- +frakt Mvh, Andreas
  4. howa1500ss

    Howa axiom

    Beklager tregt svar, jeg hadde helt glemt denne tråden. Det dro sånn ut med leveringa at jeg til slutt avbestilte stokken. Det var visst papirmølla rundt eksporttillatelsen som var årsaken. Men hvis du vil ha en slik sender du en mail til armygear.no og hører om de fortsatt kan skaffe. Tror også du får gratis frakt ved kjøp over 1000,- hos dem. Mvh, Andreas
  5. howa1500ss

    Howa axiom

    Nå har jeg akkurat bestilt Knoxx Axiom Ultra Light stokk til børsa, ca 14 dager så er den i hus. Kommer på ca 2500,- gjennom armygear.no Blir spennende å se hvordan den fungerer Noen som har prøvd denne stokken siden?
×
×
  • Create New...