Jump to content

Qurius80

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Qurius80's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hva heter den kula du kjøper på XXL tigor? Hvor tung er den?
  2. Takker for alle forslag Nå kan jeg prøve litt av hvert
  3. Jeg har kjøpt meg en sånn .270 winchester og lurer litt på om noen kan gi noen anbefalinger på treningskule med god presisjon. Jeg skal bruke det til jaktfelt og har lurt litt på Sierra Match King, men jeg vet ikke hvor tungt prosjektil jeg skal velge. Lurer også på krutt type, jeg har N150 krutt og lurer på om det er helt greit. Jeg bruker kun vihtavouri krutt. Noen som har noe erfaring med dette så del det gjerne med meg Jeg er tenker på et normalt prisnivå på prosjektilet og andre prosjektilforslag mottas med takk
  4. Jeg har en del hylser til .30-06 og har nå kjøpt meg en .270win. Hva må jeg gjøre med .30-06 hylsa for å lade .270 kuler??? Uerfaren lader...
  5. Jeg har tittet der nå, og tror jeg kjøper der... De har de samme chokene som "slemmo" foreslo. Takk for tipset "gåsejeger fra fosen"
  6. Så det dere sier her er at jeg kan godt kjøpe meg en mer åpen choke der hvor det er "hissigere" duer på sti. Som for eksempel mot-duer ville vel en mer åpen choke være bedre da... Men er det lov å bytte choke i løpet av stien? eller må man skyte med samme choke i en og samme sti?
  7. Det var det jeg tenkte også "sportskytter"... Enkelt og greit.
  8. Er det noen som har peiling på hva disse amerikanske betegnelsene på choker er? Cylinder? Improved cylinder? Light modified? Modified? Improved modified? Light full? Full? Extra full? Jeg skal kjøpe med en extended choke til Trap skyting, og en til leirduesti. Jeg har en Benelli M2 og trenger 1 choke... Syns folk her inne at jeg ikke trenger forskjellige choke`r til dette? HVA SKAL JEG VELGE????? I tillegg lurer jeg på om noen har noe tips om hvilke produsenter som er bra, og hvor lønner det seg å kjøpe disse?
  9. Qurius80

    Valg av kaliber

    Jeg skal kjøpe meg rifle og vet ikke hvem kaliber jeg skal kjøpe Det står mellom 6,5x55, 308win og ,30.06 Hva er fordeler/ulemper med disse forskjellige kalibrene? Pris? Kulebane? Utvalg av kuler? Rekyl? Hvist noen kan si meg forskjellen på dette hadde jeg satt pris på det.
×
×
  • Create New...