Jump to content

kruttrøyk

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Så bra! Da blir det bare å jobbe på med kontakt og apport, og håpe på det beste I dette tilfellet er mor sertifisert ettersøkshund og brukes også på andejakt. Far er utstillingshund. Et litt annet teoretisk spørsmål: Kjøper man jaktkort for jakt MED hund, hvis man har med en bandhund som kun brukes til apport/ettersøk og ikke til å finne viltet slik som stående/skjellende fuglehunder? 🤔
  2. Takk for svar Trente du noe bevisst med tanke på dette med hunden, eller var det bare tilfeldig at du fant ut at dette fungerte? Vi har ikke hunden enda, men står på valpeliste. Skogsfugljakt er selvfølgelig ikke hovedgrunnen til at vi velger denne rasen (da hadde vi gått for en annen), men hadde vært gøy om den hadde gjort nytte for seg på disse jaktturene Har ingen erfaring med skogsfugljakt med hund fra før, kun gått for meg selv på støkkjakt. Tenkte i utgangspunktet at den bare kunne gå bak meg under jakta, og så apportere skutt/skadet fugl. Men hvis den også kan egne seg til å markere og reise fugl hadde jo det vært helt topp!
  3. Hei! Er det noen som har erfaring med bruk av toller (nova scotia duck tolling retriever) på skogfugljakt og kan dele noen erfaringer?
×
×
  • Create New...