Jump to content

Sarek08

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sarek08's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Varg Isogaisa virker interessant. Er det fortsatt mulig å få tak i den gamle smale modellen? På Oslo Sportslager står det "nordisk lest" i beskrivelsen av støvelen.
  2. Ok. Noen som veit hvor Lundhags professional ligger i forhold til de andre her?
  3. Takk for svar. Etter hva jeg har lest har la sportiva elk fått litt kritikk for at de slites raskt, spesielt i steinura. Noen andre forslag?
  4. Heisann, Jeg lurer på om noen har tips til jaktstøvler som passer til en smal lest. Har prøvd Alfa Bever og de er ihvertfall altfor brede. Crispi Hunter derimiot virket litt bedre, men jeg er usikker på hvor godt de skal sitte i starten. Skal de sitte godt over vrista og i bredden?
  5. Joa. Synes rekylkappen fungerer greit. Tapet den fast med svart ducttape og la glatt elektrikkertape på enden av kappen for at den skal gli lettere og ikke henge seg opp i jakka. Fungerer bra. Har også hevet den med duckttape. Ser ikke så fælt ut som det høres ut som. Men tenker jeg må få hjelp til å tilpasse den skikkelig og pynte en god del på teknikken, så får jeg vurdere da hvordan børsa kjennes ut. Å legge på bly var noe jeg tenkte på som en lettvindt løsning for å dempe litt rekyl. Legger man feks på 200gram så veier jo hagla fortsatt 300g mindre enn en vanlig hagle og rekylen vil jo bli litt mindre. Balansen i børsa kan jo tilogmed bli bedre. Det kommer jo helt an på hvordan blyet festes. Men dette har jeg ikke noe greie på. Får høre med en børsemaker hvilke muligheter man har.
  6. Synes ikke jeg merket så mye forskjell på rekylen etter jeg forlenget kolben. Kanskje den nå er litt for lang. Gjorde det selv med en gummikappe. La inn noen pappskiver for å få den litt lengre. Skal få en instruktør til å se på meg så får jeg se an etterhvert om rekylen ikke lengre "skremmer". Er kanskje ikke så dumt å legge på et par hundre gram bly. Må jo gå an å fordele det på en måte som ikke går utover balansen. Har lyst til å bli kompis med hagla så jeg kan skyte mye uten å bli veldig sliten.
  7. Får blåmerke på oversiden av biceps. Er nok endel å utsette på teknikken ja.
  8. Takk for svar. Mulig det er endel å utsette på skytestilling og tilpasning. Har forlenget kolben med en gummikappe og hevet den nok til at jeg ser kornet og litt til. Tror hagla passer ganske bra nå. Mulig jeg hadde litt blåmerke fra første gang jeg brukte den før jeg tilpassa den. Jeg merker jo at rekylen er ganske mye kraftigere i hagla mi enn på en vanlig hagle. Får ganske bra blåmerke etter 2 runder på banen.
  9. Morn. Har nettopp kjøpt meg en lett hagle (2.8kg). Jeg synes rekylen er litt i det kraftigste laget og lurer på hva slags muligheter man har for å minske dette. Hvor godt fungerer rekylkapper? Hvordan er mulighetene for å gjøre hagla noen hundre gram tyngre? Finnes det andre muligheter? Rekylen er jo ikke no problem på selve jakta, men jeg liker meg godt på banen og. Kjenner det bra i skulderen etter to serier. Må man søke ny våpentilatelse for å kjøpe ny hagle i samme kaliber dersom man selger eller bytter inn den gamle?
×
×
  • Create New...