Jump to content

Onkelrev

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Onkelrev's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Den funker sikkert fint til småvilt, blir ikke lange hold på meg uansett så presisjonen er sikkert mer en bra nok!
  2. Hvem er importør av vepr? Ligger den likt i pris?
  3. Ok, takk for svar! Tenkte kanskje det var annerledes med denne men det er godt å høre!
  4. Som tittelen sier, er det mulig å erverve denne? Hva må tifredstilles? Mvh
  5. Ja, det vil si, den virka utmerket med 100-200 skudd og etter det ble alt tull, Full puss, så var det det 100-200 skudd igjen. Sendte den inn men de fant ingen feil. Så da kappa jeg bare fjæra, og etter det kan jeg skyte tusenvis før puss igjen. Post gjerne litt info om det settet, så på det jeg også, men hadde hastverk så da ble det en liten modifikasjon. Jeg skjøt vel rundt 3000 lerdueskudd før jeg sendte den inn så skulle vel tro at rekylfjæra var blitt i normal myk innen da. Med det sagt så tror jeg kanskje noe av problemet ligger i skytestil og hvordan du tar opp rekylen i kroppen, for når noen venner av meg brukte den ladet den fint hele veien, helt til jeg skulle skyte igjen, da klarte den ikke lade igjen. Kan ikke skjønne hva annet det skulle være egentlig. Betyr vel at 24g ladninger ligger helt i grenselandet ihvertfall.
  6. Jeg har kappa rekylfjæra i min M2. Kappa vel fire-fem cm, og strekte fjæra tilbake i orginal lengde. Ikke hatt et eneste klikk etter det, og bolten låser hver gang. Jeg bruker en orginal fjær på jaktskudd. Tror kanskje det kan bli stygt å glemme seg bort å skyte med noe kraftig med denne modifikasjonen.
  7. Hei! Jeg skrudde av den på min, den satt godt men jeg tok bare i. Det var bare første gangen den satt så godt, nå går det lettere å få den av...
  8. Jeg har en nasta kaster og er kjempefornøyd. Kjøper du først en elektrisk kommer du aldri til å ville gå tilbake til manuell. De finnes vel ikke mange billige elektriske kastere, men gå sammen med noen flere og kjøp noe skikkelig. Jeg ville heller fått med meg 7 stykker å kjøpt en nasta (67000,-) enn en alene til 11000 ihvertfall. Nastan er rett og slett uslitlig til hobbybruk. I tillegg har den jo både elektrisk motorer for tilt og vridning. Eneste som er dumt er at den ikke kaster dobble... Og med ikke alt for dype kunnskaper kan du ettermontere alt slags mulig styring på de...
  9. Du har sikkert pussa og oljet den regner jeg med. Om det er tilfellet er det jo alltids en mulighet å kappe rekylfjernen bare en veldig forsiktig og tar det i små omganger. En og en omdreining etter hva jeg har hørt, ikke prøvd selv. Eller så kan sikkert en børsemaker se på den, og eventuelt finne ut hva problemet skyldes. Dette er vel den tryggeste og beste veien å gå.
  10. Har den alltid vært sånn eller har problemet kommet etter hvert? Har du prøvd forskjellige typer amunisjon?
  11. Visst du setter inn en tomhylse i kammeret og drar tilbake med hånden, spretter tomhylsen til siden da?
  12. Da har jeg snakket med importør og Kenneth på våpenlåven. Begge er enige om at normalt skal disse haglene ikke ha problemer med 24g ladninger. Det var heller ikke noe en kunne gjøre selv så service var eneste muligheten. Sluttstykket henger igjen uavhengig av om magasinet er tomt, det kommer heller ikke frem igjen ved å trykke på utløserknappen så tror det må være noe unormalt som gjør dette. Om noen har mulighet til å måle hvor mange newton eller kilo som skal til for å trekk sluttstykket tilbake hadde det vært gøy å se om det kan være store forskjeller der. Takk for all hjelpen så langt, liker å fikle med ting men i dette tilfellet er nok best å overlate det til kyndige. Vil nødig ødelegge garantien.
  13. Ps, bruker Rc ammo. Bruker den orginale oljen som fulgte med. Synes ikke den er spesiellt tykk, men det har vært nede i 17-18 minus de siste gangen så kan jo hende den går litt tyngere enn vanlig.
  14. Ja, har demontert alt og pussa de spora skikkelig nøye, tilogmed tatt ut fjæra som går inn i stokken og pussa og oljet den også. De var mye dritt inne der med hadde ingen effekt. Tatt fra hverandre bolten, pussa og tørrpussa med olje delene der også. Kan egentlig virke som bolten ikke låser og låser seg opp riktig på løpet, men de sporene der er også helt rene. Noen ganger setter sluttstukket seg fast i bakre stilling slik at jeg må ta i ganske bra for å få det frem igjen. Dette skjer ikke under skyting, men om jeg drar stuttstykket bak. Håper det er en produksjonsfeil eller ett eller annet så jeg ikke blir sittende med noe som ikke fungerer. Det snodige er at den ikke virker med 32g ladninger heller, det burde den iallefall klart... Dette høres ut som det samme problemet. Spørmålet er, hva er culoten og hva er dien? Hvordan justeres dette?
  15. Det var forresten mitt eneste krav at den skulle veksle leirdueammo uten problem og da ble jeg anbefalt denne så håper det kan løses
×
×
  • Create New...