Jump to content

KurtP

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KurtP

  1. Starta med en Heym SR20 med helstokk i kaliber 6,5x55. Første året var det en gammel kikkert som jeg fikk av en kompis som ble brukt på den. Den er nå utstyrt med en Leupold VXII 3-9x40. Kjøpte for to år siden en Weatherby Vanguard .308 syntetic fra XXL. Børsa kosta den nette sum av 2990. Den skulle i utgangspunktet bare være et reservegevær.......men der tok æ feil. Billigbørsa har hittil kosta noen kroner mer. Den er nå utstyrt med en Leupold VXII 3-9x40 og lyddemper. Underbeslaget er skifta ut med et nytt som har magasin. Har en billig østeuropeer i cal 22.mag. Den trenger ny kikkert.......når jeg vinner i lotto Var så heldig at min datter fatta interesse for skyttersporten og da var ikke veien lang til en Sauer STR200 som kom sammens med ombyggingssett til cal.22. Etter kort tid så kom det en Sauer STR 200 til han far sjøl også, ombyggingssettet er på investeringslista....en gang i framtida
  2. Var i går på oppskyting til elgprøven med en Weatherby Vanguard fra XXL. Kosta 2990 pluss noen kroner i porto, kjøpte en 3-9x40 Leupold vxII fra en kar her på forumet. Totalpris på hele rasket ca 5500kr med montasjen. Har ALDRI likt plastikkgevær, den børsa har like mye sjel som ei cola flaske! Vi var flere som testa den børsa med Norma sin golden target ammo - den samla MEGET godt. Den samla like godt, og om ikke bedre enn flere andre og MYE dyrere våpen. Det var overhode ingen problem å skyte opp med den. Skaut også flere serier med +-45 poeng på poengskive - at det ikke blei mer skyldes nok mer skyttern enn børsa. Jeg jakter vanligvis med en Heym 6,5x55, men trur nok tuppevare-børsa får bli med i skogen på jakt og ikke bare stå i våpenskapet som reservevåpen. Billig og helt greit bruksvåpen.
  3. Heym SR20 med helstokk i kaliber 6,5x55. Kikkert Leupold vxII 3-9x40. Fyrer med Norma Oryx rett fra butikken. Kommer inn en Weatherby Vanguard i 308 med "tuppevare" stokk i samlinga(kjekkt å ha). Blir muligens montert en Leupold på den og. Ammo usikkert, da det må testes litt.
  4. KurtP

    Whisky

    Man blir tørst av å lese på disse sidene. Har noen prøvd Dalmore?? Veldig mild og god, ofte kallt "damewhiskey" i Scottland. Passer godt til de som ikke har "lært" å drikke whiskey, kan sammenlignes litt med konjakk. Har også smakt en som heter Jura, slett ikke verst. Uansett, det er laga mye godt på den øya ute i havet, de gutta kan sitt fag. Om det er Lagavullin(personlig favoritt) eller en annen singel malt så har hver sin sjarm og kan nytes i godt lag. Er det ikke det jakt er..... lyging og skryting og god drikke i godt selskap(dog ikke for mye drikke, man skal jo ut dagen etter)!
×
×
  • Create New...