Jump to content

totenjegern

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. helt klart. hadde kjøpt den hvis den hadde vert i lokal biltema butikk.men var utsolgt. nå er ikke 75 kr mye. men er den samenlignbar med eka?
 2. hallo noen som har prøvd foldekniven til biltema? http://biltema.no/no/Fritid/Jakt/Kniver-og-verktoy/Follekniv-protracker-49900/ populær på lokal biltema her. utsolg når jeg var der. er den holdbar? eller er den bare noe kina søppel?
 3. takk for svar. har prøvd med skrutrekker på utstøteren. den virker som den skal. prøvde og på ei anna børse jeg har og på den var det like mye motstand på som på denne. men kloa derimot den er fjørbelasta. denne er sikkelig sliten. er rimelig sikker på at det er den jeg må bytte.
 4. hallo børsa vil ikke kaste ut tomhylsa lenger. børsa er en winchester m70 xtr. det er ikke mauser utdrager. det er en liten klo som sitter på den ene låsen på sluttstykket. den andre pinnen som kommer ut av sluttstykket virker som er tight. så regner med det er noe fjør på den kloa som kan byttes? det jeg lurer på er hvor får en tak i denne reservedelen? tenkte å prøve selv før jeg tar turen til børsemaker.
 5. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=17&t=6374
 6. det går ikke an å bruke annet en 375h&h til gris. blir blåst overende
 7. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=26986880" target="_blank" target="_blank de sender med post.
 8. eller 2 slike http://www.jula.no/boksapner-baby-boa-c ... tor-961018
 9. swift har xxl.no mener holstadvapen.no skal ha hornady kuler.
 10. er ikke utenlandske sider det her men. hornady hylser. 460kr for 50stk. http://www.abcfritid.no/produkt/hornady ... gertomming" target="_blank hornady kuler finns på hjemmelading.no. de har og swift. http://www.hjemmelading.no/produkter/11 ... 1213964424" target="_blank
 11. ahh ok. jeg hadde ikke vert bekymra for kroninga med bruk av den.
 12. hallo kulene har vel ikke større diameter en løpet. men kulene har større diameter en riflene i løpene. men ser du hakk i kroningen. så bør du krone om.men jeg er ingen expert men for å svare på spørsmålet. du får dårlig kroning ved å slå borti kroningen så det blir en kant/grad.
 13. gratulerer til de som greide å råke blink vaflene var vertfall gode var knallvær og fint stevne. men er det noe oversikt over hvor og når det er jaktfelt stevner rundt om i hedmark/oppland?
×
×
 • Create New...