Jump to content

Centerfire

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Centerfire

  1. Hva kan man gjøre med avtrekket. Kan det orginale justeres til noe brukbart. Jeg har også en Timney liggende m/sidesikring, men ser at det ikke blir det samme som den orginale skyvesikringen. Har kommet til at det beste ville være om det orginale vil la seg tune. Men, hvordan og av hvem ????
  2. Sitter her nå med http://www.mcmfamily.com/ og forsøker bli klok på ulike modeller. Hvilken er det du mener. Neste spørsmål er hvordan skaffe seg Mc Millan i Norge. Er MagnumHansen eneste mulighet ?
  3. Her i huset finnes også en eldre Husq - også arvet. Har kommet til at det må være en 1640 MC. Så langt er orginal stokk pusset ned og oljet opp. Ut over dette er det knyttet en del følelser til å bearbeide den ytterligere. To ting som vil gi en stor forbedring Sikring: Har liggende et brukt timney med sidesikring, men det viser seg at det vil kreve tilpassing så det gikk ikke smakk på plass. Noen med råd? Ny stokk: Noen som vil anbefale fabrikat og modell ?
  4. Centerfire

    Tikka M65

    Mener du sporet i forkant eller bakkant?
  5. Centerfire

    Tikka M65

    Har sette dette som en mulig løsning. Har strekt fjæra og alt har virket OK, men etter en del skudd så startet det på nytt. Hvor har du skaffet ny fjær ?
  6. Centerfire

    Tikka M65

    Jeg har en variant av M65. Den er antagelig tiltenkt det amerikanske market og stemplet M65 LSA Itacha. Utover selve merkingen ser jeg ingen andre forskjeller i forhold til en skandinavisk Tikka. Alt fungere perfekt med denne rifla bortsett fra at jeg ved anledninger opplever at magasinet detter ut ved skudd. Det er nok rekylen som sammen med etter eller annet fenomen som gjør dette. Noe andre som opplevd dette og evt har en løsning på problemet.
×
×
  • Create New...