Jump to content

herax

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

herax's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som har erfaring med/kjennskap til JP sin MR-10 boltrifle ? Vær så snill og ikke siter en skytterkamerat som sier hver gang jeg kjøper noe det ikke står Sauer på: Hva i all verden skal du med det der ?
  2. Tusen takk alle sammen for svar, prosjektet er allerede skrinlagt !! Dersom noe kan gå galt så vet vi hva svaret er, og her ser det ut til å være utallige muligheter for akkurat det ! (vær glad for den børsa du har)
  3. Er det mulig å ta med som reisegods fra USA res.deler og magasiner til AR-rifle, uten papirer eller tillatelser av noe slag ? En datter skal over på et kort oppdrag og tar gjerne med div.småting.Det må selvfølgelig være helt legalt,vil ikke utsette henne for ubehageligheter. Jeg går ut fra at dette er prøvd før, eller - - (for ordens skyld,de ønskede deler fåes ikke kjøpt i Norge, så vidt jeg vet)
  4. Siste taler har fullstendig rett,den skal kikkes gjennom ! Praktisk kikking.
  5. herax

    45 GAP

    Hvor finner jeg ladedata for .45GAP ?
  6. Noen som har erfaring med Swarovski sitt Z6i,1-6 x 24L ? Ser veldig praktisk! ut.
  7. Det beste middelet mot Ladetretthet (som forårsakes av at en liten klaff i lillehjernen faller ned og lager en blokkering inn til alle de gode opplevelsene du har hatt med Hjemmelading) som sagt, det beste botemiddelet er: Sakte lading av .308 på din 650,mens du tar hyppige kontroller av kruttvekta for å øke gleden ytterligere ved den fantastiske nøyaktigheten på kruttmålet ! Dette har hjulpet meg mange ganger når jeg har gått lei av .45 og 9mm. Lykke til og god bedring !
  8. herax

    Fly Shoot

    http://www.6mmbr.com/6BRBlog.html .gå inn her og les om 500m Fly Shoot ! Legg spesiellt merke til § 10 i reglene, PA
  9. I går 17/10 bestillte jeg pr.telefon en Collet Die .308 fra Hjemmelading,Notodden. I dag 18/10 lå pakken i min postkasse ! Det er drøye 60 mil fra Notodden til Orkdal,så Postverket har nok gjort jobben sin, men de har sannelig ikke somla særlig lenge nede på Notodden heller ! Fagkunnskap og service, støtt opp om Hjemmelading.no Med hilsen P Asbøll
  10. Er det noen der ute som skyter .260 Rem i sin AR15 ? Jeg ville gjerne høre om noen har erfaring med dette kalibret til praktisk (major) Det virker brukbart på papiret, men, det gjorde jo 6,5 Grendel også --- MVH Minor
×
×
  • Create New...