Jump to content

JanT

Members
  • Posts

    985
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JanT

  1. Hehe, takk for info. Nå til dags så skal jo alt være kvitt eller lyse grått i interiørverden. Så har vurdert å male lade pressa kvit ell lys grå[FACE WITH TEARS OF JOY]

     

    Nei må nok lage en ordning som kan festes på kjøkkenbordet og kunne demonteres uten noe som helst bevis for at lading har funnet sted[FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]

  2. Fikk tilbud om jakt og overnatting i tre dager for kr 3500kr fellingsavgift kommer i tillegg. Se Vinnalt.se for mer info om fellingsavgiftene.

     

    Alternativet er å dra lenger ned på Sigve Sandvik sine områder. Da er prisen 1050kr pr døgn for jakt og overnatting.

  3. Det blir tur i regi av Wildboarsweden.no villsvinjakt 23juni og returnere 26juni.

     

    Kjører fra Vestlandet i nærheten av Stord og Bø-Sandefjord-Strømstad. Båten går 0800 mandags morgen. Og 1800 fra Strømstad torsdag kveld.

     

    Var ingen i mitt jaktlag som kunne være med. Så om noen vil hive seg med har jeg plass til 2-3 stk i bilen. Reise utgifter deles.

     

     

    Så om nokon e Intr kan du ringe meg på 40105024 helt til og med lørdag.

  4. Har brukt dressen nå i ca 1,5mnd. Vert i svergie på villsvinjakt i minus grader med storm i vindkastene og postert i åpne tårn. Med ull og Forsvarets "koma" genser under var det mer enn komfortabelt :) Men jeg er en over gjennomsnittet varm person og det skal ikkje mangen pluss gradene til før eg blir klam på beina når eg bruker denne buksa!

    Men det er det eneste negative eg har å komme med til nå :)

×
×
  • Create New...