Jump to content

buffalobill

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by buffalobill

  1. Nikon og Zeiss kikkertene jeg har sett på ligger på 7000-8000. Har satt det som en maxgrense
  2. Hei har fått rådyrbørsa igjen etter en slankekur hos børsemakeren nå med kortere flutet løp og ny stokk, men zeiss kikkerten som stod på denne børsa har jeg nå på hjortebørsa. Så en ny kikkert står høyt på lista nå med bukkejakta like om hjørnet .... De kikkertene jeg har kikket på er Nikon MCE 2,5-10x56 med lys og Zeiss classic 2,5-10x50 med lys .. Er det noen som har erfaringer med Nikon riflekikkerter?? Har selv en monarch håndkikkert og er veldig fornøyd med den, men det er jo så mye på markedet at en vet jo ikke hva en skal velge så om noen har erfaringer eller tips hadde det vært supert
  3. takker for tipset skal ta en kikk på de kulene, jeg fikk med masse tomhylser og diverse kuler + diesett så jeg har akkurat ladet mine første kuler, kommer nok til å prøve litt forskjellig men alltid kjekt å høre hva andre har gode erfaringer med..
  4. hei jeg har akkurat kjøpt meg ei weatherby rifle i 270 weatherby magnum lurte på om det var noen her på forumet som har noen erfaringer med kaliberet på jakt. Jeg kommer til å bruke rifla på rådyr og hjort. Kansje noen som har noen erfaringer med forskjellige kuler??
×
×
  • Create New...