Jump to content

Brac

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Brac's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Brac

    Vom og hudemat

    De har noe de kaller Skyttens. Aldrig hørt eller lest no om det.
  2. Brac

    Vom og hudemat

    Ops la dette i feil sted. Kunne noen ha hjulpet meg og flytte det. Sorry!!!!!!!
  3. Noen som har erfaring med tørrforet til vom og hundemat? Har en valp på 8 mnd og forer i dag med royal canin og våt foret til vom og hundemat. Veldig fornøyd med det. Men lurer litt på detta tørrforet. Tenker litt at siden våtforet er bra, kan vell ikke tørrforet være mye dårligere. Erfaringer tas imot med takk
  4. Hei. Jeg hadde samme problem. Gikk til en optikker, viste seg at jeg også var ubetydlig nærsynt med skjeve hornhinner. Fikk meg briller, har ikke skjedd etter det.
  5. Hei Har fått meg en Krag. Hadde håpet og jakte med den. Evt sette på en kikkert. Er ikke veldig bevandret i lade miljøet, men har skjønnt at man ikke kan bruke vanlig 6,5x55 ammo. Etter som jeg ikke lader selv, så lurer jeg på om det finnes ammo å få kjøpt i vanlige sports/våpen butikker som man kan bruke i Kragen?
  6. Brac

    hunderaser

    Drømmen hadde vært en Bracco!!
  7. Brac

    Jakt i Ørje

    Heisann Svarverud skog ligger ikke så langt unna. Alle info du trenger ligger på inatur.no. Var der forrige helg, fikk ikke no men så/hørte en del fugl. Kjempe flott terreng. Send meg en pm hvis du trenger mer info.
  8. Helt enig. De er veldig billige og faktisk veldig bra og har lang levetid. Suverene!!!!! Stort sett det eneste ikea har som ikke må skrus sammen og bare det er positivt
  9. Brac

    Ulv

    Takker for mange og fornuftige svar. Skjønner her at det er vanskelig og komme opp med eksakte tall. La det innlegget inn på småvilt jakt pga at min diskusjon med folk utenfor dette forumet gikk på ulvens påvirkning av småviltjakten. Ser jo nå at jeg burde ha skrevet det Selv om det er rimelig umulig så hadde det vært veldig interessant og ha eksagte tall.
  10. Brac

    Ulv

    Takker. Mye god info her. Men hva er sjansen for at finnes mer ulv en det som registrert? Ulv som ikke har latt seg telle? Litt av den diskusjonen jeg har hatt tidligere i dag er om det finnes noen mørketall?
  11. Brac

    Ulv

    Den rapporten ga noe svar men det dukket opp en del ny spm Må ha skjedd en del fra 2004-2005 til 2008/09? Finnes det noen som har noen ny tall?
  12. Brac

    Ulv

    Har en liten diskusjon gående. Hvor mange ulv finnes det i norge? Og hvor mange finnes det i sverige? Er klar over at vi "deler" ulv med sverige. Men er det no ca tall som sier at vi har så så mange i norge?
  13. Norrøna reparerer dressen for deg. Send den inn. Du finner all info på hjemmesiden. Pluss en evt pris liste hvis det ikke er reklamasjon. De har kjempe service!!
×
×
  • Create New...