Jump to content

Jäger

Members
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Jäger

  PPC Revolver

  Takker for tilbudet, men vil gjerne ha 6"... Og ang importør av S&W så har jeg vært i kontakt med de ja, og ting går ikke fort...
 2. Jäger

  PPC Revolver

  Jeg har jo en 686 jeg kan bygge om, men usikker på hvor mye den har gått da jeg ikke kjøpte den ny... Hvordan er det med indeksering/timing og slitasje generelt...? Må jeg ha den til børsemaker for å få svar på om det er verdt å bruke penger på...? Han vil vel svare ja for å få jobben istedet for at jeg kjøper nytt, eller kan alt fikses på en revolver?
 3. Jäger

  PPC Revolver

  Hei! Jeg har en 686 jeg bruker til felt, men har lyst på noe nytt. Skyter som sakt felt, men nå har det også blitt mulighet for ppc i en klubb nær meg, så vil ha et våpen som kan brukes til dette også. Spm da er hva ville dere som driver med dette gjort? Bytta løp, grep, skinne +++ på den jeg har, eller kjøpt en 686 PC Competitor weighted barell og byttet baksiktet på den til noe med tristep...? Grunnen til at jeg foreslår den er rett og slett fordi jeg syntes den er pen. Kom gjerne med tanker og forslag og gjerne hvem børsemaker på Østlandet som egner seg til en sånn jobb. På forhånd takk!
 4. Jäger

  300 WSM tråden

  Hei igjen! Da har jeg prøveskutt Sakon, men har litt spm til dere med egne ladedata eller QL... Jeg har sett på flere tabeller og det er veldig store variasjoner fra tabell til tabell, men endte opp med å starte midt på treet ifølge Vihtavuori. Jeg har prøvd følgende: 167gr Scenar med 60gr N-160 185gr D46 med 61gr N-160 150gr Nosler BT med 58gr N-550 Alle kulene ga grei presisjon, med dårligste på 26mm pr 3skuddserie, men det sota veldig mye og med 167gr Scenar ladninga kom det gass bakover. Er jeg så lavt på skalaen som det virker som?? Det er brukt nye Win hylser, Cci magnumhetter og COL på 74,5mm
 5. Jäger

  300 WSM tråden

  Så da bør jeg altså kjøpe Win hylser og ikke Norma... Har alltid brukt Lapua og eventuelt Norma i den trua at det er best jeg, men i 300WSM er det altså Win. Jeg har ikke fått rifla enda så får ikke målt noe og syntes det er for galt å kjøpe bushinger for 1500kr, for å være sikker. Og nei, har ikke tid til å vente til jeg har fått rifla Det er forresten en Sako 85 som skal få ny stokk og Hausken Standard titan og Z6i 2,5-15x56. Bør vel kjøpe en Lee Collet med en ekstra mandrell i tilfelle jeg får pusset av for mye da... Takker for svarene!
 6. Jäger

  300 WSM tråden

  Jeg skal kjøpe Redding necksizer, men hvem bushing bør jeg prøve meg med?
 7. Jäger

  300 WSM tråden

  Takk så mye! Så bare hos Hjemmelading.no jeg og der var det kun RCBS.
 8. Jäger

  300 WSM tråden

  Stuttfeiten.... Hvor har du kjøpt diene dine? I farta finner jeg bare RCBS i FL og kuleisetter.
 9. Jeg tar gjerne imot svar fra R93 eiere også ....
 10. Hei! Jeg vurderer å kjøpe meg en R8 i 300WSM, men lurer på et par ting... Ved kun necksizing, vil man ha noe "føling" som man har på en vanlig bolt, på om hylsa begynner å gå tungt osv..? Og hvordan er det med trykktegn ala de man får på ei vanlig boltrifle...? Har jo lest en annen tråd her om en som har fått kilt fast sluttstykket sitt og det frister jo ikke... Er det noen som har R8 i 300WSM som kan svare på hva maks patronlengde er i magasinet? Mvh Anders
 11. Jeg og en kamerat hadde begge Beagler og begge fikk hjernehinnebetenelse... De var begge unghunder når de fikk det, men har ellers ingen sammenheng. Den til kameraten min måtte ta kur i to omganger, altså medisiner i ca et år, men ble frisk, og det er nå 2-3år siden. Min ble frisk etter en kur på ca 2mnd, men måtte desverre avlives før han fylte to år pga kreft. Så mulig det blir lite jakt på dere i høst, men det tar dere igjen Lykke til!
 12. Takk for svar! Jeg har den billige løsningen... Brno 602 og S&B 3-12x42, Men har byttet ut orginalstokken... Jeg får veldig bra presisjon med 250gr Scenar og 97,5gr N-570
 13. Hei! Er det noen her som har ladedata på 338LM og følgende kuler: 225gr Barnes TSX PT 250gr Barnes TSX FB 250gr Swift A-Frame 275gr Swift A-Frame 250gr Nosler Accubond Kom gjerne med erfaringer og andre anbefalinger... Skal brukes på elg.
 14. Ja, halsen får riktig dim, men det jeg var redd for var dårlig styring av hylsa når dien må skrus helt opp, også stikker utstøterstanga så langt på nedsiden. Takker for svar!
 15. Hei! Hvilken necksizer bruker dere som lader til 338LM, hvis dere necker da....? Jeg begynner å lade 338LM nå og har kjøpt Forster Sizer og kuleisetter, men ville også ha en necksizer, men det var ikke så lett å få tak i. Jeg ringte litt rundt og den eneste jeg fikk tak i var en fra Hornady. Husker ikke i farten om jeg fikk den fra KH Precision eller Hjemmelading.no, men spiller ingen rolle, god service begge steder. På dien står det ".338 MAG neck die", men den kan da umulig være beregnet på Lapua'n selv om den er stor nok til hylsekroppen. På bilde ser dere hvordan den ser ut ferdig innstilt til å presse 3/4 av halsen og støte ut hetta.
×
×
 • Create New...