Jump to content

Conibear

Members
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Conibear

 1. Jeg har også bestilt meg en slik elektronisk lokk. http://brunst.mystore3.no/products/primos-turbo-dogg Noen som vet hvor jeg kan laste ned rådyr å hjorte lokk?
 2. Nå ble det GRS på X-bolten til min datter. Decima Hunter. Den er bare blitt utrolig kjekk nå og passer perfekt på alle måter ! At denne stokken er 10% mindre enn stander gjør alt.
 3. Hvorfor returbukken? Har den sluttet å parre seg slik at gene ikke kommer videre? Om den i sin tid var stor å flott vil den jo fortsatt ha gene. Eller er det fordi den ikke slipper til mer da ny bukk har tatt over?
 4. Fin Mår det der.. Prøv å ring Karl Osgard Grandberg i Ølen, tror han kan selge deg garvestoff som er bedre enn disse boraks greiene.. Skal du lage kroppen selv eller har du ferdige kropper.. Eventuelt har jeg noen liggene i div størrelser å kan selge deg billig..
 5. Prøv igjen enten via photobucket eller albumet her på siden..kanskje enklere varianter også
 6. Ikke mulig å åpne vedleget ditt..
 7. Forslag til hvilke bukker som jeg bør velge å skyte forran andre for en best mulig forvaltning videre? Bør sekstaggeren tas ut eller skal jeg ta småbukkene?
 8. Kjekt å se slike fiske entusiaster !!!
 9. Hos Karl Oskar Granberg i Ølen får du hvertfall kjøpt Øyne og div kropper å annet utstyr. Han sender på dagen
 10. Opplevde noe av det samme i vinter, hadde observert en potensiel gullbukk i et område, denne aktuelle dagen jeg vare ute for å feste den til film oppdaget jeg den i kkikkerten liggende i graset på lang avstand, det var helt vindstille den dagen å brukte over en time på å få den på 30 meters hold..da var jeg klar med kamera ! Og fikk oppdage at jeg var tom for strøm...faen ! Nå har jeg kjøpt et batteri til..
 11. Flott jakt å flotte bilder ! Kjør på andre også som er i Polen å jakter !
 12. Castor..meget bra innlegg å flotte bukker også ! Ser ut som du har en spennende bukkejakt foran deg Angående videokamera her jeg dette Panasonic HC-V700 og veldig fornøyd med det, det har også en veldig bra zoom 46X med stabilisator. Imponerende kvalitets kamera for 3000 kr.
 13. Conibear

  Viltkamera

  Etter å ha kjøpt mitt første kamera i høst vil jeg nå kjøpe meg på et til. Det kamera jeg nå har er et Scoutguard 560K 8M, det er jeg "nesten" helt fornøyd med. Kunne tenke meg å prøve meg et annet denne gang. Noen som har forslag på hvilket jeg skulle gå for?
 14. Jeg har hvertfall fått mye mink i 160 fellene..
 15. Ser ut som er flott tur. Ser frem til mer bilder !
 16. Conibear

  Viltkamera

  Er det så stor forskjell på disse Reconyx opp mot andre kamera at det er verd de ekstra pengene? Og eventuelt hva er det som gjør de så mye bedre?
 17. Takker Løpslengden er 47cm Dette er min første rifle, så jeg vei ikke om det er normal lengde eller om det er veldig kort. Men det regner jeg med at dere her inne har peiling på Løpslengden din er perfekt den !
 18. Kanskje er vi flere som allerede gleder seg til bukkejakta og er ute å følger med om det er bukker i terrenget og har håp om å oppdage en gullbukk. Nå har vi begynt å få lange lyse kvelder og de er perfekte til å bruke for å bli kjent med hvor mye og hvilke dyr som holder seg i terrenget. Og endringer skjer å dyrene forflytter seg og det er spennende om det kan dukker opp nye bukker i terrenget ! Jeg har aldri skutt en gullbukk men håper på det også dette året ! Jeg vil være ute med foto/video kamera og kommer til å legge ut bilder/video av eventuelle bukker som jeg kan få i linsa.
 19. Noen av dere som vet kolbelengden (LOP) X-Bolt Composite 223 versjon? Jeg vil erstatte den med GRS Decima nå som det ser ut som den er på vei. Decima stokken har en lengde (Lop) på 32-35. Er interessant å vite forskjellen på lengeden GRS og Original stokken..
 20. Se der..da ser det som som de alt har begynt å lage for x-bolten..de my nylig ha lagt det ut. Sporter stokken er for lang for min del så jeg må bare håpe på at Decima Stokken i 223 er like rundt hjørnet.
 21. Etter hva jeg kunne lese på FB i dag så ser det ut til at GRS kommer til X-Bolt dette året.. Har ventet veldig leeenge på det. Da skal jeg være første mann til mølla..
 22. Å lese hva Erlend Meyer skriver og uttaler på en reflektert måte og med et større perspektiv enn de fleste gjør at jeg synes det er mer verdifult å være her inne. Det er slik en god jeger skal tenke ! Cred til Erlend for gode innlegg !
×
×
 • Create New...