Jump to content

KJ-Gerilja`n

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KJ-Gerilja`n

 • Birthday 03/21/1981
 1. noen som jakter i vestfold. bor i ramnes og her er det mye spor.....
 2. noen i vestfold området som kan flå og ta vare på mår som vill lære bort litt... har en liggende og håper på fler så kunne vært gøy og lære hvordan
 3. jeg varmer stor boks honning i mikron til den er god og flytende så har jeg i en pose malt stjerne anis og rører ut. så noen dråper vann og i med en drøss tamponger som får suge i seg herligheten . på med lokket og la den stå noen dager på badet der det er god og varmt for å godgjøre seg. dette funker for meg iallefall.
 4. dette må prøves.. takk for flott forklaring med bilder..
 5. jaggu hang det en fin hun mår ( trur jeg ikke lett å se for en fersk fangstmann) på 1,1 kilo i en fersk conibear felle med honning og sabel oil. nå henger`n på garagen før det blir plass i frysa.. må få tak i tanne og lære meg og flå nå...
 6. har ute 3 rottefeller med spekepølse til røyskatten i små huler laget av stein ved noen av mår fellene mine... bare mus til nå men får da se når snøen kommer..
 7. var en 3 timers tur på skogen i dag og fik sjekka 5 feller. ikke noe fangst her enda er plaga med mus som spiser opp åte så nå har jeg laga små åte kammer av sånn muse netting i metall jeg kjøpte på jernia og fylt de med honning og litt sabel oil.. får håpe på mindre regn og kaldere vær nå så det ikke renner bort.
 8. si ikke det ikke er mår i området her.. er ikke langt fra meg her i ramnes til holmestrand.. bra med bever å
 9. vært en 2 timers tur på skauen i kveld bekk mørkt og øs pøs regnvær våt og godt å gå i skauen da.. fått ut litt åte på noen plasser med litt sabel oil.. fin opplevelse på vei hjem da jeg og bikkja kom ned en trang sti kom det et rådyr ut ca 2 meter forran oss trur rådyret skjønte like lite som meg og bikkja sto å så på hverandre i noen sekunder før det satte til skogs.. skønner det er vått og tungt og gå når ikke bikkja gidder å sette etter he he
 10. det må jo funke.. lukter jo noe helt for j---------
 11. var en tur ute i kveld og fikk opp 2 feller til. åte er gjæret honning rosiner og sabel oil.. fy faeeeeen å den sabel oilen lukter.. fikk litt på hånda gjennom hansken...arrrrgggg lukta godt gjennom skauen hjem he he spørs om ikke måren står på trappa her snart og vill ha mer etter å ha fulgt meg hjem.. he he så da er 7 av 12 feller ute i terrenget.. bare vente på å spenne de opp nå..
 12. he he var ikke sånn ment selv bruker jeg scooter til de som står lengst inn i terrenget..
 13. hvor det blir brøyta.. finnes både ski og truger vet du...
 14. vært et par timer på skauen nå og fylt på litt åte på felle plassene.. utrolig hvor mye dyr en ser i skogen når en går med sterk hodelykt.. mye reflekterende øyne i kveld.. artig..
 15. ingen ting er som sur bålkaffe og brente pinnebrød
×
×
 • Create New...